מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ד"ר עידי מצרמיה15/07/2010
הי זו מאיה אל אמא של נבו בן ה4 עברו כבר מעל שבועיים ששילבתי לנבו את הפטנול עם הסטרודקס ,הופסק הסדרואדים שלשום ונשאר רק הפטינול פעמיים ,אבל היום הוא קם עם עיניים דבוקות ,אני ממש מיואשת הרי הילד כבר לוקח כמעט 4 חוד לסרוגיין את הסטרודקס, מה אני אמורה לעשות? כבר הייתי אצל מלא רופאים גם אצלך לפני שלושה שבועות ,שנה שעברה עוד היו חוד' שהעיניים היו לבנות והוא לא היה זקוק לטיפות כול השנה עכשיו זה נמשך לנצח...
יכול להיות שהעיניים מתרגלות לסטרודקס? ואז שמפסיקים זה חוזר?
מה אני עוד יכולה לעשות בשביל הבן שלי? אני לא רוצה לגרום לו ללחץ בעיניים ,ומצד שני אני רוצה לפתור את הבעיה ,אולי זה בכלל משהו אחר? בדיקות טסט אלרגיה שביצע בזרוע הראה שאין אלרגיה. תודה אמא שדואגת מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרודקס לא עוזר
ד''ר עידי מצר20/07/2010אנא קבעו אלי תור. נצטרך לשנות מינון וסוג תרופות. יש הרבה ניסוי ותהייה/טעייה בטיפול בדלקות עיניים אלרגיות. צריך עוד קצת סבלנות וכוח התמדה... (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי ......
מיה20/07/2010בעיה עם הנסיעות לחיפה אני מגיעה מק.שמונה ,ואין לי תקציב כול פעם לנסיעות הארוכות,...
היום הוא קם עוד הפעם עם עיניים סגורות אבל ממש ממש כי אתמול הפסקתי רק ליום אחד את הסטרודקס ,הפטינול אני מרגישה שממש לא עוזר ? להפסיק את הפטינול ד"ר?
נבו הבן שלי בן ה-4 חוץ מהסטרודקס אף טיפות לא עוזרות וניסנו כבר לפחות עשרה
לבוא אליך חבל פשוט העיניים אדומות ודומעות כשאין סטרודקס ,מה אתה יכול להמליץ לי בלי לסוע רחוק תודה.
(הוא מקבל טיפה אחת בכול עין סטרודקס פעם ביום).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
ד''ר עידי מצר20/07/2010אני ממליץ להעלות את המינון ולקבוע תור אלי על מנת שאוכל לבדוק עוד חודש שאין עליית לחץ תוך עיני כסיבוך מהטיפות, שהטיפות עוזרות ולהמליץ על טיפול חליפי כגון צקלוספורין 2% אשר דורש אישורים מיוחדים אך יכול לבוא במקום הסטרואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר עידי חשוב......
מיה26/07/2010לעלות את המינון של הסטרודקס? מטיפה 1 או שלעלות את המינון של הפטינול ?
רק מחר יהיה אפשרי לקבוע אצלך תור ,העניים ממש לא בסדר הסטרודקס כבר מתחיל לגמגם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)