מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דוקר בעיןהדס20/07/2010
שלום, לאחרונה, אחת לכמה ימים (לפעמים שבוע, לפעמים חודש) הבן שלי פתאום צועק דוקר לי בעין. הוא עוצם את העינים ומסרב לפתוח. אני מתארת לעצמי שנכנסת לו שערה, אבל הוא מסרב לפקוח את העיניים כך שאני לא יכולה באמת לעזור לו.
לפעמים הוא מנסה לפתוח ואז כואב והוא עוצם בחזרה, אני מנסה שיפתח לאט את העין שלא כואבת לו וכך השניה גם תיפתח לפעמים זה עוזר.
אני מניחה שמה שיש לו שם פשוט יוצא. רק פעם אחת הצלחתי באמת לראות ריס, אבל הוא כבר היה ממש לקראת יציאה. ואולי הוא נפל בגלל ההתעסקות עם העין והכאב נובע ממקור אחר. כל פעם זה בעין אחרת.
לפעמים זה עובר אחרי מספר דקות ולפעמים הוא יכול כמעט שעה להיות עם עיניים עצומות.
יכול להיות שכשנכנסת לו שערה הוא מגיב בכזאת הסטריה?
איך יכול להיות שפתאום נושרים להם כל-כך הרבה ריסים?
אני יודעת שהשאלה קצת מוזרה, אבל אולי לכם היא נשמעת קצת יותר הגיונית?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירה בעין
ד''ר עידי מצר20/07/2010יש כמה אפשרויות. רק בדיקה אצל רופא עינים ילדים תוכל להבהיר את העניין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)