מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מצמוץ בעינייםעינב27/07/2010
שלום רב,
ביתי בת 8 יחודשים התחילה למצמץ בעיניים בימים האחרונים,זה קורה מספר פעמים במהלך היום וגם כשהיא קמה בלילה לאכול,אני לא יודעת אם יש קשר אך אנו במעקב אצל נוירוכירוג כי הייתה לה בעיה של טורטיקוליס שנפתרה וכרגע הגולגולת לא סימטרית,יש לציין כי היא מתפתחת יפה לגילה.
מה יכולה להיות הבעיה לפני 3חודשים בערך כבר עברה בדיקת ראייה כולל מומחית לפזילה(בגלל הטורטיקוליס) ולא מצאו כלום-כמובן שאז א היה את עניין המצמוץ,מה לעשות? מה זה יכול להיות?
תודה רבה,
עינב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מצמוץ
פרופ` יאיר מורד27/07/2010אולי דלקת עיניים קלה? אלרגיה? פנו לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מורד בהמשך לתשובתך שאלה נוספת..
עינב27/07/2010כמובן שאני מדברת כאמא פסימית כרגע אבל האם זו יכולה להיות בעיה נוירולגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצמוץ
פרופ` יאיר מורד27/07/2010אפשרי אבל פחות סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה במציאת טיפול
אורית27/07/2010הבן שלי חולה במחלה, כמו שאתה יודע היא מאוד מאוד נדירה (400 ילדים מאובחנים בעולם)
ולכן כל פיסת מידע חשובה בשבילי
ידוע לי כי לפני שנה בטורנטו יש ילד שעבר השתלת מח עצם אוטולוגית שהצליחה
ואנחנו מנסים להגיע לנירולוג שטיפל
אשמח אם תוכל לעזור - או לקשר בין הרופאים
היינו ואנחנו מכירים את פרופסור פרזנטאלי....
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בטיפול
אורית27/07/2010הבן שלי חולה במחלה, כמו שאתה יודע היא מאוד מאוד נדירה (400 ילדים מאובחנים בעולם)
ולכן כל פיסת מידע חשובה בשבילי
ידוע לי כי לפני שנה בטורנטו יש ילד שעבר השתלת מח עצם אוטולוגית שהצליחה
ואנחנו מנסים להגיע לנירולוג שטיפל
אשמח אם תוכל לעזור - או לקשר בין הרופאים
היינו ואנחנו מכירים את פרופסור פרזנטאלי....
תודה רבה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)