מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בדחיפותנטלי18/08/2010
דר שלום
אני אמא ל3 ילדים בני 12 8 ו6, ואני היום מאד מאד מודאגת. הילדה הגדולה שלי (12) עברה ניתוח פזילה לפני 3 שנים אשר מפזילה פנימה הפכה להיות עם פזילה החוצה (בוצע ניתוח לתיקון אשר לא צלח). בני בן 8 שמונה עד לפני 3 חודשים התקשה מאד ללמד קרוא וכתוב ולמרות היותו ילד מבריק אובחן קושי ברכישת מיומנויות הנ"ל. בשנה האחרונה ביקרתי אצל אין ספור רופאי עיניים, אורטיפטיסטיות ומאבחנים דידקטיים אך לא אובחן דבר שיוכל להעיד על הסיבה לקשיים שלו. לפני כ3 חודשים בדרך פלא בעלי הכיר אופטומטריסט מקסים ברמת גן אשר התמחה בפזילה של ילדים. כך הגענו אליו וראו איזה פלא אובחנה אצל הילד פזילה של צורת V אשר מתבטאת בעיקר בקריאה ובהסתכלות למטה. לילד הונפקו משקפיים עם פריזמות אשר תרתי משמע הצילו את ילדי. היום ילד אחרי 3 חודשים מתפקד ככל ילד אחר בגילו. לאחרונה הבחנתי גם אצל הילדה הקטנה שלי (בת 6)נטיות להימנע מציור ושירבוט על הנייר, שוב פניתי למומחים אך לא קיבלתי שום הסבר לתופעה. לצערי אני רק זוכרת את שמו הפרטי של הבחור אשר התאים משקפיים לבני, קראו לו יוסי וחבש כיפה סרוגה. חזרנו לאותה חנות בר"ג אך הבחור כבר לא עבד שם, בעלת החנות הניחה שהוא חזר לחו"ל.
אנא עיזרו לי לאתר אותו, כבר התקשרנו לכל בתי החולים בארץ אך לא הצלחנו לאתרו.
אם ידוע לך היכן עובד ואפילו לאן חזר אנו מוכנים להגיע אליו...............
תודה רבה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צר לי אך אינני מכיר אותו...
ד''ר עידי מצר18/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)