טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב, כשבני (כבר בן 5) רואה טלויזיה הוא מטה את הראש טיפה הצידה ונראה כאילו הוא משתמש יותר בעין אחת או שממקד את הראיה שלו מהצד. הייתי אצל אופטומטריסט שאמר שיש לו בעיית ראיה והפנה לרופא עינים. הלכתי לשני רופאי עיניים ושניהם עשו לו בדיקה, גם עם טיפות, ואמרו שהוא רואה 6/6 ושענין הראש לא קשור לרופא עיניים. חשבתי ללכת לנוירולוג אבל אז אמרו לי שיש כזה דבר בעיה בשרירי עינים וזה קשור לאורטופטיסט. אז מה לדעתך באמת יש לבני? ומהו אורטופטיסט? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יתכן מאוד שהטיית הראש קשורה לפזילה סמויה. עליך לפנות לרופא עיניים לילדים. אורטופטיסטית היא מומחית לבדיקת פזילה המסייעת לרופא העיניים לילדים, וגם היא יכולה לבדוק זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד