עין עצלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עין עצלה
    ענת
    25/08/2010

שלום רב, היום בני בן ה-5 אובחן עם עין עצלה עין ימין +2 ועין שמאל+5 לפי דברי הרופא הסיכוי לתיקון הבעיה קלוש מכיוון שישנו פער גדול בין שתי העיניים . אנו מוזמנים אליו שוב בעוד מספר ימים לבדיקה ביחד עם אופטומיטריסטית חשוב לי לציין שהרופא אינו רופא מומחה לילדים .
    סף החרדה והדאגה שלי נמצאת בשיאה כיוון שהוא הגדיר עצמו כסקפטי לגבי הריפוי של העיניים והראייה . לי אובחן קוצר ראייה בגיל 20 התחיל במספר קטן מאוד וגדל עם השנים,לבעלי ראייה טובה

שאלותי הן: 1- הייתי מאוד רוצה לנסות להבין איך הילד רואה-האם תוכל להסביר לי ? . 2-מה אכן הסיכוי לריפוי למרות הפער במספרים? 3- מה הם השלבים שנצטרך לעבור, לפי הבנתי רטייה+ משקפיים ומה הלאה?
    אשמח לקבל אם יש מידע נוסף שיוכל להקל על רמת החרדה שלי אודה לך מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עין עצלה

הוספת תגובה

• עין עצלה ורוחק ראייה

ד''ר עידי מצר
    25/08/2010

אני חולק על הקביעה שהסיכוי לתיקון בעיית הראיה קלוש. מנסיוני בטיפול נכון חדות הראייה בהעדר בעיות עיניים אחרות יכולה בהחלט בגיל 5 להשתפר למלוא יכולתה.
    הייתי מציע שתשקלי קבלת חוות דעת מלומדת מרופא מומחה לעיניים ילדים מאחר ולאופטומטריסט אסור לאבחן ולטפל בילדים והרופא שאליו הלכת איננו עוסק בתחום זה...
    לגבי הטיפול הוא אכן מורכב בדרך כלל ממשקפים במרשם מתאים ולעתים סגירת העין הטובה עם רטיה על מנת להכריח את המוח הזקוק לגירוי ראיה תקין להשתמש בצד השמאלי המוזנח שלו. פירוט נוסף תוכלי למצוא באתר שלי תחת "עין עצלה".
    כל טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,אכן אתעדכן באתרך

ענת
    25/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו