מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שק דמעות סתוםלימור18/11/2007
שלום,
ביתי בת 8 חודשים ונולדה עם שק דמעות סתום, למעשה גילינו זאת בעקבות דלקת בעין שהיתה לה ממש בימיה הראשונים ובבדיקה אצל רופא העינים נאמר לנו ששק הדמעות סתום.
מאז ב"ה היא אינה סובלת עוד מדלקות בעין למעשה זאת היתה הפעם היחידה.
היינו במעקב אצל רופא עינים והיום כאשר הייתי אצלו הוא שאל אותי האם אני רואה דמעות עומדות בעין זו, תשובתי היתה כן, אך רק כאשר היא בוכה לא ככה סתם באמצע היום.
לאחר בדיקתו ע"י טיפות הוא החליט שיש להפנותה לניתוח. ולשאלתי האם זאת בעקבות בדיקתו הוא השיב שלא אלא על סמך האינפורמציה שקיבל ממני שאכן עדיין ישנן דמעות שעומדות בעין, ושהוא לא ראה במהלך הבדיקה דמעות עומדות בעין.
אני לא מתלהבת לרוץ לניתוח כיון שהבנתי שניתן להמתין עד גיל שנה ולראות אולי שק הדמעות יפתח מעצמו.
מהי המלצתך? תודה מראש לתשובתך המהירה.
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמעת
פרופ` יאיר מורד18/11/2007אם את לא רואה דמעות עומדות ואין הפרשות ודלקות - אין סיבה לנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשק דמעות סתום
לימור12/12/2007שלום,
בהמשך לפנייתי הקודמת אליך בענ יין ביתי בת ה - 9 חודשים, קיבלנו מהרופא המלצה לנתח אותה.
בעבר לא היו הפרשות מהעין ולא דמעות עומדות. אך לאחרונה כאשר התחלתי לשים לב לעניין יותר.
אני רואה בימים האחרונים בבוקר שישנן הפרשות קלות בתוך העין (הפרשות צהובות לא רבות), ודמעות עומדות בתוך העין. ובנוסף אני רואה סימן של דמעות יבשות שזלגו כנראה במהלך הלילה והתייבשו על העור.
מהי המלצתך?
1. האם להמתין עוד חודש חודשיים?
2.מהם סיכויי הצלחה של ניתוח בגיל זה?
תודה,
לימור
תודה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן
לימור12/12/2007שלום ד"ר
עוד דבר אחד קטן האם זה לא מאוחר לפנות לרופא היודע לבצע לחיצה מיוחדת שלעיתים פותחת את הסתימה?
תודה,
לימור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמעות
פרופ` יאיר מורד12/12/2007ניתן עדיין לבצע לחיצה. אני הייתי ממתין עד גיל שנה עם הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה על תשובתך המהירה :))
לימור12/12/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)