עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    א
    04/09/2010

שלום רב,היום בני בן 11 אובן עם עניים עצלות דו צדדיות עקב בעייה רפרקטיבית שלא תוקנהבגיל הצעיר,קוצר ראיה ואסטיגמציה גבוהה
    היינו אצל שני רופאים:רופא אחד איבחן -עין ימין: 15*-4.25/-2- עין שמאל 170*-4.5/-0.5-
    הרופא השני איבחן 100*4.25+/5.50- עין שמאל 80*.5.00/4.75-2-

יש לציין כי מעולם בני לא התלונן על קושי בראיה והוא תלמיד טוב(הגילוי הנוכחי התגלה עקב בדיקת עניים שבוצעה לבני השני בן 9 עקב תלונה על חוסר ראיה
    סף החרדה והדאגה שלי נמצא בשיאו כיוון שהרוםא השני שאיבחן (מומחה בילדים)היה די סקפטי לגבי שיפור המצב
    שאלותי הם:1. האם למרות הגיל (11) המצב הפיך כרגע ניתן לו מרשם למשקפיים ובדיקה בעוד 3 חודשים 2.מה עוד ניתן לעשות???
    3.מהם ההשלכות לגבי רשיון נהיגה שכן הרופא אמר לי שהוא לא עומד בתקן להוצאת רישיון נהיגה
    4.האם נדרשת התייעצות נוספת של מומחה ??
    אודה מקרב לב לתשובתכם במהרה הבשורה נפלה עלי כרעם יום בהיר
    והנני מוטרדת מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

• עין עצלה

פרופ` יאיר מורד
    04/09/2010

שלום רב
    לדעתי המצב לא כל כך נורא.
    לשאלותייך:
    . האם למרות הגיל (11) המצב הפיך כרגע ניתן לו מרשם למשקפיים ובדיקה בעוד 3 חודשים

אם הוא טרם טופל בהחלט יכול להיות שנראה שיפור בראייה למרות הגיל.

2.מה עוד ניתן לעשות???
    בשלב זה רק משקפיים. אם בעתיד הראייה לא תהיה כל כך טובה ניתן יהיה לטפל בו בשיטות החדשות לשיפור ראייה בעין עצלה כמו תוכנת נוירוויז'ן
    3.מהם ההשלכות לגבי רשיון נהיגה שכן הרופא אמר לי שהוא לא עומד בתקן להוצאת רישיון נהיגה
    סבלנות...לדעתי הוא יקבל רשיון נהיגה בגיל 18.
    4.האם נדרשת התייעצות נוספת של מומחה ??
    אם הרופא בטוח במספר המשקפיים - לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו