מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת עיניים מתמשכתנעמי22/11/2007
אצל בני בן השלושה חודשים הופיעה בגילשבוע דלקת עיניים. המליצו לי לנגב את ההפרשות ולעסות את העיניים בכיוון האף בתנועות ניקוז.לאחר כמה זמן שזה לא עזר פניתי לרופא והוא נתן לי טיפול בטיפות "אופטי גנטה" ל5 ימים. הטיפול שיפר את המצב אך לאחר כמה ימים התחיל שוב ובהדרגה חזר לקדמותו.
שוב פניתי לרופא והפעם קיבלנו טיפול ב"תארוצידין" ושוב הטיפול השפיע ולאחריו שוב התחילה ההפרשה.
מה עושים?
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת
פרופ` יאיר מורד23/11/2007בנך סובל כנראה מהצרות צינור הדמעות, הגורמת לו להפרשות אלו. יש מאמר על כך באתר. עקרונית צריך לעשות שני דברים:
1. לפנות לרופא היודע כיצד לבצע לחיצה הפותחת את החסימה
2. לנקות במגבונים או צמר גפן עם מים פושרים ולחכות בסבלנות.
אין טעם בהפגזות עם אנטיביוטיקה כי אין מדובר בדלקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה-יכול להיות כלמידיה?
נעמי24/11/2007ביום שלאחר ההודעה שלי נאמר לי כי יכול להיות שמדובר בחיידק הכלמידיה שעבר בתעלת הלידה.
האם יכול להיות?
אם כן, מה הטיפול?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלמידיה
פרופ` יאיר מורד27/11/2007תיאורטית זה אפשרי. בכדי לבדוק זאת יש לבצע תרבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)