מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עכירות בזגוגית העיןשמואל ארום25/11/2007
כיום אני בן 31 אבל את הבעייה הזאת יש לי מאז שאני זוכר שהתחלתי לראות, בערך בגיל 5 שאלתי את אמא שלי מה זה והיא אמרה שזה משהו תורשתי וגם לה יש ואין מה לעשות עם זה. בכל אופן עד לתקופה האחרונה הצלחתי להתעלם מזה פחות או יותר, אבל בזמן האחרון זה ממש משגע אותי. בכל אופן הבעייה היא שאני רואה מעין בועות חצי שקופות מחוברות שיוצרות מעין חוטים צפות בשדה הראיה שלי תמיד (לפעמים יש גם משהו כהה, זה במיוחד בולט על רקע לבן ובאור בהיר).
ראיתי בתגובות כאן ובאינטרנט שכניראה אין מה לעשות עם זה, אבל שווה לנסות.
הבנתי שזוהי תופעה שקורת בעיקר בגיל מתקדם אבל כפי שציינתי, זה מלווה אותי לפחות מגיל גן חובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עכירות בזגוגית
פרופ` יאיר מורד27/11/2007עכירות בזגוגית היא תפועה נפוצה שאכן מופיעה בדר"כ בגיל מבוגר. לצערנו אין דרך להוציא את העכירויות האלה מתוך הזגוגית, פרט לניתוח שהסיכון בו רב. צריך ללמוד לחיות עם זה. צר לי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)