מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה אביביתרננה19/10/2010
שלום,
בני בן 4 וחצי סובל כבר שנתיים מעניים אדומות ודומעות עם הפרשות וגרד.
רופאי עניים טוענים שזו אלרגיה אביבית.
מבדיקת דם עולה כי אכן יש לו אלרגנים אלרגיים ברמה גבוהה ביותר.
מטסטים לאלרגנים נשאפים לא נמצא דבר.
הנושה מטריד מאוד את מנוחתו ומקשה עליו את היכולת לנהל חיים תקינים במהלך כל השנה ולא דוקא בתקופת האביב.
רק טיפות של סטרואידים עוזים להרגיע את העניים.
מה עוד אפשר לעשות כדי לעזור לילד ולהקל על התופעות?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה אביבית - תגובה
ד''ר עידי מצר19/10/2010אם עברה מעל לשנה מאז ביצוע הטסטים, ניתן לחזור עליהם בתקוה שיתגלה גורם בו ניתן לטפל ולמנוע את התגובה האלרגית.
לגבי העיניים - קיימים טיפות של תרופה בשם צקלוספורין שניתן להזליף ולהוריד את כמות הסטרואידים. כמו כן ישנן טיפות אנטי אלרגיות המונעות את תחילת התהליך הדלקתי שגם כן יכולות לעזור.
רופא עינים המתמחה בתחום זה יוכל לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רננה19/10/2010תודה רבה על התשובה,
את הטסטים ערכתי לפניי שבועיים בלבד ישר אחרי בדיקות הדם.
הייתי אצל כל מומחיי עניים לילדים בירושלים ואף אצל פרופ מומחה בהדסה ואין לי פתרון.
מי יכול לתת לי את המרשם לציקלוספורין? האם זה סטרואיד?
האם אני צריכה להיות במעקב של רופא עניים במהלך הזמן כדיי לבדוק את בריאות העניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד''ר עידי מצר20/10/2010רופא עיניים לילדים או מומחה למחלות חיצוניות של העין וקרנית יוכל לתת לך מרשם. חלק מקופות החולים עוזרים במימון. ואכן, צריך להיות במעקב לראות כיצד הילד מגיב לטיפול שתופעת הלואי העיקרית שלו היא צריבה בעיניים לאחר מתן התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רננה24/10/2010רופאת עניים נתנה לי מרשם לציקלוספורין , האם זה מתאים לילד בן 4 וחצי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר עידי מצר25/10/2010כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)