מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בעין עצלהאני03/11/2010
בבדיקה שערכו לביתי בגיל 3 התגלתה עין עצלה ורוחק ראיה וניתן טיפול של סגירת עין כל יום ל- 3 שעות ובנוסף משקפיים.
ויש לי שתי שאלות בעקבות כך-
1. מכיוון שהילדה קטנה עדיין ולא רגילה למשקפיים אין אנו יכולים לשלוח אותה עם זה לגן שכן אין שם מי שיקפיד שהיא תרכיב אותם ולא תזרוק. לכן אנחנו מרכיבים לה אותה רק בנוכחתנו כל יום 3-4 שעות ומקפידים על סגירת העין עם המדבקה לפי הוראות הרופא. האם הטיפול יעיל גם שאין הילדה מרכיבה את המשקפים כל היום?
2. בעלעול בפורום ראיתי שיש שיטה חדשה לטיפול בעין עצלה אני מצטטת-
"חשוב שתדעו שיש היום טיפול חדש לעין עצלה עם תוכנת נוירווזין שיכול לעזור עוד".
רציתי לברר אודות תוכנה זו מה זה הטיפול הזה ולאיזה גיל זה מיועד? האם זה תוכנה שרוכשים לבית או זה טיפול במרפאה?
אשמח לתשובתכם בהקדם.
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בעין עצלה - תגובה
פרופ` יאיר מורד03/11/2010חשוב להרכיב את המשקפיים כל היום. תעשו מאמץ.
לגבי נוירוויזן - לא רלוונטי לילדה בגילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' מורד היקר
אני03/11/2010תודה על תשובתך.
אך לא ענית על שאלתי האם הטיפול יעיל שהיא מרכיבה רק 3-4 שעות.
אני מבינה שזה חשוב שהיא תרכיב כל היום, אך זה לא לא פשוט לשלוח את הילדה לגן עם משקפים. מה יצא מזה שנשלח אותה לשם איתם והם לא יהיו עליה או שהיא תאבד אותם.
אנא תגיב שוב לשאלתי.
בברכה,
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר' מורד היקר - תגובה
פרופ` יאיר מורד03/11/2010זה יעיל פחות. את מאוד פסימית. רוב רובם של הילדים הולכים לגן עם משקפיים וחוזרים איתם. תנסי ותראי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)