מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פזילה סמויה והטיית ראש מטהנועה11/11/2010
ביתי בת 2.1. אני ובעלי הבחנו בפזילה שמופיעה ונעלמת לפני שבועיים מידי יום בדר"כ שהיא אוכלת ובוהה ןביצענו בדיקת אורותופטיקה עם טיפות ונמצא re+0.25-1.25X90 le+0.75-0.75X90
בהבחנה לא נמצאה פזילה. אני כלל לא רגועה כי אנחנו רואים אותה פוזלת וגם היא מגלה קשיים רבים במיקוד בתמונות, משחקים שכן היא מטה את הראש כלפי מטה ומסתכלת עם אישונים ממוקדים (בלי פזילה) מקרוב.
הבנתי שפזילה רק מחמירה וחשוב לטפל מוקדם ככל האפשר. ההמלצה הייתה להגיע שוב עוד 3 חודשים. הילדה סבלה מגמישות יתר ואנחנו בפיזיוטרפיה לכלל השרירים שלה.האם זה קשור? האם להיות רגועה ולחכות או שאם יש פזילה אז חובה לאתר אותה כי לא הגיוני שהיא תיעלם ועדיף כן לטפל עכשיו במשקפיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזילה סמויה והטיית ראש מטה - תגובה
פרופ` יאיר מורד11/11/2010אני מציע לפנות לחו"ד נוספת אצל רופא עיניים לילדים. לא נראה לי שהבעייה קשורה לצורך במשקפיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם טובים במיטה?
האם אתם טובים במיטה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)