פזילה מולדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פזילה מולדת
    איילה
    15/11/2010

ד"ר מורד היקר,
    קודם כל תודה על התשובות והמידע האדיר הזה!
    רציתי לברר לגביי ניתוח פזילה בעיניים,נולדתי עם פזילה בשתי העיניים,לצערי..עשיתי ניתוח בגיל שנה ואכן הוא צלח מאוד ברוך ד'.נותרה פזילה מועטה החוצה בעין שמאל.
    רציתי לברר האם אפשרי לבצע ניתוח לתיקון פזילה ולדעת בוודאות שלא אראה כפול לאחריו.כמו כן,האם הניתוח מחזיק לאורך זמן?האם ראית אנשים שביצעו ניתוח כזה בגיל מבוגר לאחר פזילה מולדת ואכן נרפאו מהפזילה?תודה רבה מראש!:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פזילה מולדת

הוספת תגובה

• פזילה מולדת - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    16/11/2010

איילה שלום
    הסיכוי לפתח ראייה כפולה מקרה כמו שלך אפסי לגמרי משום שהפזילה שלך הופיעה בגיל מאוד צעיר.
    לניתוח פזילה סיכויי הצלחה טובים מאוד - בסביבות 85%. גם אם הפזילה חוזרת - ניתוח נוסף איננו בעייתי. אין שום סיבה שבחורה צעירה תמשיך לפזול!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך פזילה מולדת

איילה
    17/11/2010

אני מצטערת שאני שוב שואלת זה מטריד אותי נורא..פשוט קראתי שלא מומלץ לעשות ניתוח חוזר כי ככל שעושים יותר ויותר ניתוחים ככה הסיכוי לתקן את הפזילה הולך וקטן כי זה לאחר קיצור שריר פה והארכה של שריר שם וזה משמעותי לאחר מכן,האם זה נכון?

שאלה שניה-שמעתי שגם אחריי ניתוח פזילה תמיד יש משיכה של העין למטה או למעלה זה אף פעם לא יכול להיות מושלם...(ככה לפחות שמעתי) וזה מטריד אותי וקצת נראה לי נכון כי אני לאחר התיקון פזילה מאז שהייתי תינוקת וכיום העין שנותרה עם הפזילה אכן פוזלת טיפה החוצה ונוטה כלפיי מעלה ממש במילימטרים קטנים אבל עדיין נוטה,האם זה נכון?
    אני מה זה מצטערת שוב על האורך.......אני פשוט מוטרדת מזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו