מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פזילה מולדתאיילה15/11/2010
ד"ר מורד היקר,
קודם כל תודה על התשובות והמידע האדיר הזה!
רציתי לברר לגביי ניתוח פזילה בעיניים,נולדתי עם פזילה בשתי העיניים,לצערי..עשיתי ניתוח בגיל שנה ואכן הוא צלח מאוד ברוך ד'.נותרה פזילה מועטה החוצה בעין שמאל.
רציתי לברר האם אפשרי לבצע ניתוח לתיקון פזילה ולדעת בוודאות שלא אראה כפול לאחריו.כמו כן,האם הניתוח מחזיק לאורך זמן?האם ראית אנשים שביצעו ניתוח כזה בגיל מבוגר לאחר פזילה מולדת ואכן נרפאו מהפזילה?תודה רבה מראש!:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזילה מולדת - תגובה
פרופ` יאיר מורד16/11/2010איילה שלום
הסיכוי לפתח ראייה כפולה מקרה כמו שלך אפסי לגמרי משום שהפזילה שלך הופיעה בגיל מאוד צעיר.
לניתוח פזילה סיכויי הצלחה טובים מאוד - בסביבות 85%. גם אם הפזילה חוזרת - ניתוח נוסף איננו בעייתי. אין שום סיבה שבחורה צעירה תמשיך לפזול!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך פזילה מולדת
איילה17/11/2010אני מצטערת שאני שוב שואלת זה מטריד אותי נורא..פשוט קראתי שלא מומלץ לעשות ניתוח חוזר כי ככל שעושים יותר ויותר ניתוחים ככה הסיכוי לתקן את הפזילה הולך וקטן כי זה לאחר קיצור שריר פה והארכה של שריר שם וזה משמעותי לאחר מכן,האם זה נכון?
שאלה שניה-שמעתי שגם אחריי ניתוח פזילה תמיד יש משיכה של העין למטה או למעלה זה אף פעם לא יכול להיות מושלם...(ככה לפחות שמעתי) וזה מטריד אותי וקצת נראה לי נכון כי אני לאחר התיקון פזילה מאז שהייתי תינוקת וכיום העין שנותרה עם הפזילה אכן פוזלת טיפה החוצה ונוטה כלפיי מעלה ממש במילימטרים קטנים אבל עדיין נוטה,האם זה נכון?
אני מה זה מצטערת שוב על האורך.......אני פשוט מוטרדת מזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)