עדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדשות מגע
    >
    05/12/2007

שלום, אני בת 18 ומרכיבה משקפי ראיייה כבר שנה וחצי, יש לציין שאני מרכיבה אותם באופן קבוע
    אני מעוניינת לרכוש עדשות מגע, כי המשקפיים ממש לא נוחות לי, אני עוסקת המון בספורט, המשקפיים כל הזמן זזות לי, וגם בגלל שעדשות זה יותר אסטטי, אני פשוט אוהבת יותר איך שאני ניראית בלי המשקפיים

השאלה שלי היא כזאת: האם זה בטיחותי להשתמש בעדשות? אני יודעת שצריך אחריות רבה בשביל זה וגם הגיינה רבה, 2 דברים שיש לי כבר..
    אבל בכל זאת, האם יש דברים שאני צריכה לדעת לפני שאני קונה את זה?

שאלה נוספת.. כל הזמן בימי החורף כשיש רוחות חזקות- העיניים שלי דומעות (מגיל קטן מאוד, למרות שבשנה האחרונה רק עין שמאל דומעת..)
    אבא אמר לי שזה בגלל שגופים זרים נכנסים לי לעין אז הדמעות שוטפות את זה החוצה.. אבל האם זה הגיוני שכל הזמן נכנסים לי לכלוכים לעין??

תודה רבה.!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עדשות מגע

הוספת תגובה

• עדשות

פרופ` יאיר מורד
    05/12/2007

שלום רב
    לשאלותיך:האם זה בטיחותי להשתמש בעדשות?
    כן, אם מקפידים על כללי בטיחות - ניקוי, הסרה בזמן וכו
    שאלה נוספת.. כל הזמן בימי החורף כשיש רוחות חזקות- העיניים שלי דומעות (מגיל קטן מאוד, למרות שבשנה האחרונה רק עין שמאל דומעת..)
    אבא אמר לי שזה בגלל שגופים זרים נכנסים לי לעין אז הדמעות שוטפות את זה החוצה.. אבל האם זה הגיוני שכל הזמן נכנסים לי לכלוכים לעין??
    לא. כנראה שצינור ניקוז הדמעות אצלך צר מעט ולכן כשיש מעט גירוי הדמעות מציפות אותו וזולגות החוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו