דלקת לחמית ויראלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת לחמית ויראלית
    מעיין
    20/12/2010

שלום רב,
    בשבוע האחרון הייתי חולה (כאבי גרון,חום,התקררות.)ולאחר מס' ימים הופיעה לי בעין אחת דלקת -הפרשות לבנות-צהובות ועין אדומה ודומעת.(בנתיים זה כבר הספיק לעבור לעין ה-2)הייתי אצל רופא העיניים והוא אמר לי שזו דלקת לחמית ויראלית שקשורה להתקררות שלי ונתן לי טיפות MAXIDEX X3 ביום.
    (הוא אמר שזה יחלוף תוך שבוע לבד ,אבל הטיפות יקלו..).

בעלון הרפואי ראיתי שרשום בהתוויות-לא להשתמש אם הינך סובל מהרפס או ממחלת עיניים ויראלית..
    שאלתי היא-יתכן שהדר' טעה או שמדובר במחלה ויראלית אחרת ??

תודה רבה וסליחה על האריכות...

מעיין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת לחמית ויראלית

הוספת תגובה

• דלקת לחמית ויראלית - תגובה

ד''ר עידי מצר
    20/12/2010

בדרך כלל אני מעדיף תחליפי דמעות בלבד. REFRESH או GENTEAL מצויינים. את הטיפות עם סטרואידים אני שומר למקרים חריגים. אם הדלקת מאד קשה, ניתן להזליף את המקסטירול לפי המלצת הרופא בתנאי שאין לך עבר של דלקת עינים הרפטית שזה סוג וירוס מסויים שעלול להחמיר בטיפול במקיסטרול בלבד המכילה סטרואידים המחלישים את הגנת הגוף כנגד וירוס זה ספציפי זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך על התשובה ד"ר

מעיין
    20/12/2010

איני יודעת אם הדלקת חמורה או לא ,העין שלי אדומה והמון כ"ד מסביב לקרנית ומתחת לעפעפיים והיה לי בבוקר הראשון עיניים דביקות עם הפרשות ..ל
    יש לציין שהאודם יורד מיום ליום..

בכל מקרה זה הרגיע אותי לדעת שזה ניתן כטיפול,
    שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו