משקפי מולטיפוקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקפי מולטיפוקל
    יוספה
    23/12/2010

בוקר טוב,
    יש לי ילדה בת 4 שבגיל שנה וחצי התגלה אצלה קטרקט בשתי העיניים והיא עברה 2 ניתוחים ובנוסף עוד ניתוח בעין אחת כי לאחר שנה היה לה קטרקט משני .
    בשנה האחרונה היא עברה למשקפי מולטיפוקל ולאחר ייסורים רבים היא התרגלה אליהם
    אבל לאחרונה היא לא מרכיבה נכון את המשקפיים זאת אומרת שהיא מורידה אותם קצת לכיוון האף ובשום צורה היא לא מוכנה להרים אותם עד הסוף, וזה התחיל כבר להשפיע עליה בכיוון הרגשי.
    השאלה שלי היא האם יש לכם עצה כלשהיא מה לעשות בנדון?
    שאלה נוספת מה הנזק שיכול להיגרם אם היא לא מרימה אותם עד הסוף והאם בכלל יכול להיגרם נזק כלשהוא?
    אודה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקפי מולטיפוקל

הוספת תגובה

• משקפי מולטיפוקל - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    23/12/2010

ראשית לבדוק אולי השתנה המספר. שנית לראות אולי להחליף מסגרת למסגרת עם גשר סיליקון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולטיפוקל

ספי555
    24/12/2010

תודה על תשובתך המהירה אבל השאלה הנוספת שלי היא האם יכול להיגרם לה נזק במידה והמשקפיים לא מונחות ממש טוב על העיניים אלא גולשות על האף?
    אודה על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מולטיפוקל - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    26/12/2010

איזון הפזילה פחות טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו