פזילה - תינוק בן 3 חודשים וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פזילה - תינוק בן 3 חודשים וחצי
    הילה
    23/12/2010

שלום רב, אתמול ראיתי בפעם הראשונה פזילה אצל בני בן השלושה וחצי חודשים. זה קרה כאשר הייתי שכובה על הגב והוא מונח על הבטן/חזה שלי ומסתכל לי על הפנים. היום הבחנתי בזה שוב. עד אתמול לא היה נראה מעולם שהוא פוזל, גם כשהסתכל על משהו מקרוב. חשוב לי לציין (אולי זה לא שייך לנושא) שהילד לא מרבה למקד מבט בבני אדם, בי הוא כן ממקד מבט רוב הפעמים, באביו מידי פעם ובשאר האנשים - כאילו מתבייש. בצעצועים ובחפצים אחרים הוא כן ממקד מבט.
    אודה לתשובה מהירה - טיפה נלחצתי...
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדיין יש דאגה

אמא
    23/12/2010

שלחתי לך קודם שאלה שהבת שלי נולדה עם שתי עיניים כחולות הבחנתי שעין אחת התחילה להשתנות לפני אחת שאלתי אותך האם ייתכן שעין משתנה לפני אחת ואמרת ייתכן בהחלט ולא מדאיג לקחתי אותה לרופא עיניים אמר שאין מחלה בעין אני עדיין מודאגת האם אתה יכול להרגיע אותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין יש דאגה - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    23/12/2010

את יכולה לבוא לבדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פזילה - תינוק בן 3 חודשים וחצי - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    23/12/2010

תופעה שכיחה בגיל זה ולכן לא להלחץ
    כדאי על כל מקרה ללכת לבדיקת רופא עיניים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה ושבת שלום!

הילה
    24/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו