לד"ר מורד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר מורד
    ע'
    24/12/2010

שלום רב ד"ר מורד,

קצת רקע: אני בת 26 ,בגיל מוקדם מאד עברתי ניתוח לתיקון פזילה בעין ימין שחזרה בגיל 15 ואיתה המשקפיים.מאז ועד היום העין הימנית היתה החלשה יותר. לפני כמה שנתיים עברתי ניתוח חוזר (על ידך)
    כשאני, למשל, צופה בטלויזיה ועוצמת את עין ימין אני לא מרגישה הבדל בחדות הראייה ולעומת זאת, כשעוצמת את עין שמאל אני רואה פחות טוב. כאילו אני לא משתמשת בעין ימין ובנוסף אני חושבת שהמספר בעין זו עלה.

שאלתי היא כזו- כדי לחזק אותה ולנסות למנוע התדרדרות נוספת חשבתי להשתמש ברטייה על עין שמאל כדי לחזק את ימין. למשל בצפייה בטלויזיה, קריאה ומול מחשב.

האם זה יכול להועיל?
    וגם....
    האם אוכל להגיע אליך לביקורת לפני שמשנה את המספר במשקפיים?

תודה :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר מורד

הוספת תגובה

• לד"ר מורד - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    26/12/2010

תבואי לבדיקה ונראה. חבל לדבר "באויר"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

ע'
    02/01/2011

עד שאהיה בבדיקה האם להשתמש ברטייה (למשל שימוש יום יומי כשעה וחצי כל יום) האם יש בכך להועיל או לחילופין להזיק?

יקח זמן עד שאתפנה לבדיקה לכן חשוב לי לדעת...........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל... - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    03/01/2011

רטייה לא כל כך עוזרת בגילך. יש טיפולים טובים יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו