הפרשות לאחר ניתוח בדרכי הדמעות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות לאחר ניתוח בדרכי הדמעות
    דליה
    27/12/2010

שלום, ביתי בת 3 עברה ניתוח לפתיחת דרכי הדמעות ע"י שטיפה, בלון והשתלת צינורית סיליקון לפני 3 שבועות. הדמעות ממשיכות לרדתוהפרשות צהובות ממשיכות להיווצרעם טיפה אדמומיות בעין ואף באופן מוגבר הרבה יותר מלפני הניתוח. האם זה תקין? מתי זה אמור להפסיק. מה אחוזי ההצלחה של הניתוח בגיל 3?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשות לאחר ניתוח בדרכי הדמעות - תגובה

ד''ר עידי מצר
    28/12/2010

אם התלונות נמשכות כדי להגיע לבדיקת מעקב כי עושה רושם שהניתוח לא הצליח לפתור את הבעיה לעת עתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעלת הדמעות - שאלה נוספת

שרון
    28/12/2010

הייתי אצל הרופאה המנתחת לפני כמה ימים והיא מסרה שהתופעות צפויות ושיש לקבוע ביקורת לעוד 3 חודשים אך אני חוששת שהיא משוחדת ותמסור לי את "רוע הגזירה" רק עוד 3 חודשים. מה כדאי לעשות בינתיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעלת הדמעות - שאלה נוספת - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    28/12/2010

כל עוד שצינורית הסיליקון נמצאת בעין יהיו דמעות. רק אחרי שתוציאו את הצינורית תוכלו לראות את התוצאה הסופית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו