שתי בדיקות של חדות ראיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי בדיקות של חדות ראיה
    אני
    27/12/2010

בפעם הראשונה בבדיקת עיניים עם הרחבת אישונים ללא משקפים נקבעה לביתי חדות ראיה כדלהלן-

1. שמאל- 6/6, ימין- 6/18

לאחר כשלושה חודשים נעשתה בדיקה חוזרת עם משקפיים שהותאמו לה ולאחר סגירת העין הטובה עם רטיה כ- 3 שעות כל יום ולהלן התוצאות-

2. שמאל- 6/7.5, ימין- 6/21

האם לאור הממצאים הללו בעצם נמצא שחדות הראיה של הילדה ירדה בעקבות הרכבת המשקפיים?
    שכן למיטב הבנתי התשובות בבדיקה השניה פחות טובות מהראשונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי בדיקות של חדות ראיה

הוספת תגובה

• שתי בדיקות של חדות ראיה - תגובה

ד''ר עידי מצר
    28/12/2010

לפי מה שהצגת אכן הראייה ירדה בשתי העיניים. ברם, הסיבות לכך יכולות גם לנבוע משוני ממידת שיתוף הפעולה בשתי הבדיקות, מסוג שונה של לוח לבדיקת הראיה (תמונות, אותיות E, מספרים, אותיות באנגלית, בדיקה מקרוב, בדיקה מרחוק ועוד).
    כדי להגיע לרופא העיניים לדון בסיבות לכך ולהחליט אל המשך טיפול ראוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדיקה השניה נעשתה באותו מקום

אני
    28/12/2010

אצל אותו רופא ואותם תמונות. מה שמפליא אותי שהרופא אמר שהראיה של הבת השתפרה במקצת ואילו לפי התוצאות שקיבלתי אותם אצל המזכירה זה מעיד על ההפך שהראיה בנסיגה ולא בשיפור ועכשיו אני ממש דואגת.
    תודה על תשובתך המורחבת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו