דלקות עיניים ילד בן חצי שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • דלקות עיניים ילד בן חצי שנה
    פנינה
    12/01/2011

    בני בן החצי השנה, סובל מזה כחודש מהצטטננות שיש לה ימים טובים יותר וטובים פחות (מתהטא בגודש באף, נזלת בצבע צהוב, שיעול, לחה) היינו אצל הרופא מספר פעמים אך היא אמרה שמכיוון שאינו מצפצף הטיפול היחיד הוא מי מלח.
    בכל אופן, מה שמדאיג אותי הוא שיש לו כל הזמן דלקות בעיניים. הייתה דלקת, עשינו טיפול של חמישה ימים ויומיים אחרי חזרה הדלקת, עשינו שוב טיפול של חמישה ימים עם טיפות אחרות ושוב חזר אחרי יום. הייתי אצל רופאת עיניים היא אמרה שזה מהנזלת. עכשיו הוא שוב פעם עם הפרשות. תמיד זה מתחיל מעין שמאל. ובאופן כללי, שמתי לב מיום שנולד שעין שמאל שלו דומעת ואדמומית לעתים קרובות.
    מה לעשות? אני מרגישה שמשהו לא בסדר! וקשה לי לקבל את ההסברים של "ככה זה בחורף, צריך לחכות שהצטטננות תעבור".
    אה, שכחתי לציין שהוא סיים לפני יומיים טיפול של שבוע באנטיביוטיקה (וכאמור שוב חזרה לו הדלקת ואתמול היה לו חום של 39.7)
    זה נורמלי כ"כ הרבה דלקות עיניין בזמן כה קצר???

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • דלקות עיניים ילד בן חצי שנה - תגובה

    ד''ר עידי מצר
    12/01/2011

    כדאי לבדוק את רופא עינים לילדים שלא מדובר בחסימת דרכי דמעות מצד שמאל. מעבר לכך עונת החורף אכן יכולה להביא איתה דלקות עינים וירליות מרובות. לא תמיד צריך אנטיביוטיקה וגם על כך כדאי להתייעץ לאחר בדיקת רופא העיניים לילדים.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו