מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות עיניים ילד בן חצי שנהפנינה12/01/2011
בני בן החצי השנה, סובל מזה כחודש מהצטטננות שיש לה ימים טובים יותר וטובים פחות (מתהטא בגודש באף, נזלת בצבע צהוב, שיעול, לחה) היינו אצל הרופא מספר פעמים אך היא אמרה שמכיוון שאינו מצפצף הטיפול היחיד הוא מי מלח.
בכל אופן, מה שמדאיג אותי הוא שיש לו כל הזמן דלקות בעיניים. הייתה דלקת, עשינו טיפול של חמישה ימים ויומיים אחרי חזרה הדלקת, עשינו שוב טיפול של חמישה ימים עם טיפות אחרות ושוב חזר אחרי יום. הייתי אצל רופאת עיניים היא אמרה שזה מהנזלת. עכשיו הוא שוב פעם עם הפרשות. תמיד זה מתחיל מעין שמאל. ובאופן כללי, שמתי לב מיום שנולד שעין שמאל שלו דומעת ואדמומית לעתים קרובות.
מה לעשות? אני מרגישה שמשהו לא בסדר! וקשה לי לקבל את ההסברים של "ככה זה בחורף, צריך לחכות שהצטטננות תעבור".
אה, שכחתי לציין שהוא סיים לפני יומיים טיפול של שבוע באנטיביוטיקה (וכאמור שוב חזרה לו הדלקת ואתמול היה לו חום של 39.7)
זה נורמלי כ"כ הרבה דלקות עיניין בזמן כה קצר???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות עיניים ילד בן חצי שנה - תגובה
ד''ר עידי מצר12/01/2011כדאי לבדוק את רופא עינים לילדים שלא מדובר בחסימת דרכי דמעות מצד שמאל. מעבר לכך עונת החורף אכן יכולה להביא איתה דלקות עינים וירליות מרובות. לא תמיד צריך אנטיביוטיקה וגם על כך כדאי להתייעץ לאחר בדיקת רופא העיניים לילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)