מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לפני ניתוח פזילה עם בת שנה ושלושהדודי11/12/2007
עוד עשרה ימים ביתי צריכה לעבור ניתוח פזילה בשתי העיניים.
אשמח לדבר עם מישהו שעבר ניתוח כזה עם בנו\בתו - כדי לקבל מושג מה הולך להיות אחרי הניתוח.
האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להתכוננן לניתוח?
משהו להכין לאחריו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני אשמח לעזור
ים13/12/2007ביתי עברה את הניתוח הזה בגיל 8 חודשים בבית החולים שניידר.
לצערי הניתוח לא עבר בהצלחה מלאה אך שיפר את המצב ב 60%
מה מצבה של בתך? מבינה את דאגתך? איפה אתה עושה את הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דודי13/12/2007ביתי פוזלת בשתי עינייה, אך היא רואה מצויין,
הניתוח באיכילוב אצל סטולוביץ.
אני מפחד מההרדמה המלאה, מהתהליך של אחרי הניתוח, הבנתי שצריך לשים המון טיפות עיניים וברור לי שזה לא יהיה קל, ועד הרגע האחרון אני מחפש דרכים אלטרנטיביות לטיפול.
את יכולה לכתוב לי ישר ל- [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיואל שלום
ים16/12/2007גם ביתי רואה מצויין ולמזלי זו רק בעייה אסטטית שאני מאמינה שיום יבוא והיא תיפתר.
הטיפול בבתך הוא אכן מסיבי וחשוב ואל תוותר על כלום. אם כל הכאב שלראות את בתך אחרי ניתוח והיא סובלת אל תוותר על הטיפות הם חשובות מאוד.
ד"ר סטולוביץ ידוע כאחד הטובים אני לא חושבת שיש לך ממה לחשוש.
לגביי ההרדמה זה אכן התהליך הכי קשה בניתוח אבל צריך להאמין באלוהים, בעצמך ובבתך שהיא חזקה הרבה יותר ממה שאתה חושב.
אני אשמח לשמוע עדכונים או שאלות נוספות
ים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה
ים16/12/2007מאחלת לך מכל ליבי שהניתוח יעבור בשלום ובהצלחה.
ושאבן ענקית תרד לך מהלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)