2 רופאים 2 דעות ואמא אחת מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 רופאים 2 דעות ואמא אחת מבולבלת
    רונית
    04/03/2011

לילה טוב,
    אני אמא לילד בן שנה וחודשיים. בגיל שנה לקחתי את בני לבדיקת ראייה (אחיו הבוגרים עם משקפיים ולכן רציתי שיבדקו אותו) אצל רופא בקלינקה פרטית (רופא שנחשב בתחומו כמובן בלי להזכיר את שמו ושמטפל גם באחיו) והוא אמר שהילד אכן צריך משקפיים נתן לי מרשם למשקפיים וביקש שאגיע כעבור חודשיים לאוטורפטיסטית. משום מה אמרתי שהפעם אני רוצה לקחת אותו לרופא נוסף לחוות דעת נוספת אכן הלכתי לרופא עיניים וכעבור חודש לאוטורפטיסטית שבו נקבעה גם פה וגם אצל הרופא שליחלד אין צורך במשקפיים והכל תקין ולחזור רק עוד שנה לביקורת.

מיותר לציין שיצאתי מבולבלת... שאלותי:
    1) איך ייתכן מצב שבו הדעות לגמרי מנוגדות?
    2) איך אדע מי מהחוות דעת יותר אמינה/ טובה וכו'? ובקיצור מה עושים משקפיים או שמחכים?
    3) האם ייתכן מצב שגם אחיו הבוגרים אולי בכלל לא צריכים משקפיים?

אודה לתשובתכם... סופ"ש נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 2 רופאים 2 דעות ואמא אחת מבולבלת - תגובה

ד''ר עידי מצר
    04/03/2011

אין לי אפשרות להביע דעה מקצועית מבלי לקבל נתונים מדוייקים על תוצאות הבדיקה, סוג הטיפות להרחבת האישונים בו השתמשו ועוד. ממליץ במקרים כאלה לפנות לרופא עיניים מומחה לילדים שלו את בסיס המידע וההכשרה המתאימה ביותר לבדוק ולייעץ בתחום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רונית
    05/03/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו