רחק רואי לבת 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רחק רואי לבת 5
    עטרה
    12/04/2011

לביתי בת ב- 5 התגלה רחק ראייה של +8 ו+9, כולל עין עצלה דו צדדי וכן צילינדר בכל עין של 1.75. אני בבהלה, אני מוכרחה לציין. הילדה הזו קוראת מגיל 4, כותבת מעולה, רוקדת, זזה במרחב. קוראת לי שיש כתם על הרצפה שאני אראה לעוזרת. הלכנו לשני רופאים, אותה תוצאה. קיבלנו מרשם למשקפיים דחוף: מתחילים במספרים 7 ו 6 בהתאמה. רופא אחד המליץ רק על משקפיים בשלב זה. רופאה שנייה גם הפנתה לאופטוטרפיה. מה המלצתך? הרופאה נתנה לנו מרווח עבודה של שנתיים והשני דיבר על שנה אחת. עד כמה אני יכולה להיות אופטימית?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רחק רואי לבת 5

הוספת תגובה

• רחק רואי לבת 5 - תגובה

פרופ` יאיר מורד
    15/04/2011

גם כאשר יש רוחק ראייה ניכר, ילדים קטנים מצליחים להסתדר ולראות מצוין. הסיבה היא העדשה הגמישה שיש לילדים קטנים שמאפשרת להם להתמקד למרות המספר.
    אין סיבה לפאניקה. פשוט להרכיב את המשקפיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה- המשקפיים בדרך והילדה נלהבת

עטרה
    15/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו