מבט הצידה וקשר עין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבט הצידה וקשר עין
    sigal
    29/12/2007

בוקר טוב,

יש לי ילד בן 6 מאובחן ADHD ומקבל רטלין. מגיל צעיר יש לו מבט הצידה וקשר עין לא תקין. מקרוב קשר עין לקוי מאוד ומרחוק בסדר. לקחתי אותו לבדיקות של רופא עיניים אורטופטיסט ואופטומטריסט שאמרו לי
    הראיה שלו 6/6
    ROT - עין אחת +1 עין שניה +1.25 וצילינדר -0.25
    אין ניסטגמוס
    קרקעית תקינה
    כמו כן אמרו לי שאין לו פזילה סמויה ואין צורך במשקפיים מאחר וילדים מסוגלים להביא את העין לראיה טובה .
    שאלתי היא......האם ידוע על גורמים אחרים שיכולים לגרום למבט הצידה ולקשר עין לקוי מקרוב ומרחוק לא?

תודה
    סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבט הצידה וקשר עין

הוספת תגובה

• קשר עין

פרופ` יאיר מורד
    29/12/2007

אני הייתי בודק גם את המיקוד. פני לאורטופטיסטית או לרופא עיניים לילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקוד ראיה

sigal
    30/12/2007

תודה רבה על תשובתך.
    לקחתי את הילד לרופא עיניים ולאורטופטיסט ואמרו לי שאין לו בעיה של מיקוד ראיה. שאלתי היא אולי ידוע לך על גורם נוסף שקשור בעיניים שיכול להביא לכך?

סיגל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר

פרופ` יאיר מורד
    30/12/2007

כן יש הבדל גדול. בעוד שמבוגר עם +7.0 לא מצליח לראות טוב, אבל בדרך כלל לא מפתח פזילה, אצל תינוק קורה מצב הפוך. הוא רואה מצוין, אבל המאמץ לראות יכול לגרום לו לפזילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו