מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא שמאוד דואגתקר19/05/2011
שלום אני כבר רשמתי בעבר אבל אני מאוד מודאגת והייתי רוצה להתייעץ שוב
התינוק שלי בן חודשים וחצי מוריד את האישונים כלפי מטה
בבדיקה שנעשתה ברופאת ילדים היא אמרה שהיא אינה מודאגת היא עשתה לו בדיקה נירולוגית מהירה כי זה רק רופאת ילדים ואמרה שהכל תקין ושאני ילך לרופאת עיניים
משם המשכתי לרופאת עיניים כי אני לא רוגעה והיא אמרה שהיא רואה SUNSET עשתה לו בדיקה ורשמה כך ללא ניסטגמוס קבוע, מביט ועוקב יפה ET INTERM לקרוב קטע קדמי תקין , תנועות מלאות, בהרחבה קרקעיות תקינות +2.0 בכל עין
היא שמה לו טיפות להרחבת האישונים ואמרה שהיא רגועה ומבחינה אין צורך ללכת לנירולוג
אבל אני כאמא מאד מודאגת הייתי רוצה לדעת מה השלב הבא שאני צריכה לבדוק
האם כדי ללכת לנירולוג כי כל דבר עכשיו ניראה לי לא תקין האם צריך לערב את טיפת חלב?
על מה אני צריכה לשים דגש במעקב שלי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא שמאוד דואגת - תגובה
ד''ר עידי מצר20/05/2011אם את לא רגועה הייתי מציע להגיע בכל זאת לנויירולוג. שווה גם בשביל השקט הנפשי על מנת לשלול ליקויים נויירולוגיים אחרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)