מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר סימטריה בעפעפייים לבת 4 חודשיםיפעת30/05/2011
שלום רב,
ביתי בת 4 חודשיים לפני מס' ימים הבחנתי בחוסר סימטריה בעיניים, המתבטאת בנפיחות קלה בעפעף עין ימין (ללא תסימנים נוספים כגון אודם, הפרשות, דמעות) וכאשר היא מסתכלת כלפי מטה תופעת האי סימטריה בולטת ונראה כי עין אחת נסגרת מעט יותר מהשנייה.
(לא נעצמת הכוונה לסגירת ההעין כשמסתכלים מטה).פנינו לרופא ילדים שטען שאין לה דבר ובכל זאת (בכדי שארגע) הפנה אותנו לרופאת עיניים שגם כן טענה שזה שום דבר אלא מבנה העין שלה. הרופאה נתנה לי תחושה שאני היסטרית סתם והכל בסדר, אולם אני ויתר האנשים שאני מראה להם את הבעיה מבינים על מה אני מדברת. אני כולי בחרדות שמתפתחת לביתי בעייה אסטית, אלם לא זוכה ליחס מצד הרופאים שאני פונה אליהם.
האם זה אכן עשוי לעבור? האם העין תעוצה בהמשך? זוהי תופעה מוכרת? אולי תופעה חולפת? אודה מאד להתיחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר סימטריה בעפעפייים לבת 4 חודשים - תגובה
ד''ר עידי מצר30/05/2011אם מדובר בתופעה חדשה שבה העפעף העליון לא יורד במידה שווה כמו בצד השני ושהוא נפוח מעט עד כדי אי סימטריות, כדאי לחפש גורמים כגון דלקת פנימים כמו שעורה, דלקת אלרגית של פני העין וזאת על ידי מישוש העפעף והיפוכו. רופא מומחה לעפעפים או לעינים ילדים יוכל לעזור בתחום זה. במקביל רופאים אלה יכולים לבצע בדיקה שאין הפרעה המצביעה על ליקוי בתפקוד העפעף ומחייב בירור נוסף. אני מקווה שבדיקה נוספת תוכל לספק אישור שהכל בסדר, אבל כאמור שווה לבדוק אצל מומחה ספציפי לנושאה כפי שהסברתי, על מנת לאשר את ממצאי בדיקת רופא הילדים ורופאת העינים הכללית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)