מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ילד בן 4 שצריך משקפייםמבולבלת02/06/2011
שלום רב .
אנחנו במעקב עם בני בן ה4 מגיל שה וחצי . כל פעם חשבו שזה יסתדר מעצמו ולא קרה הדבר ועכשיו נתנו מרשם למשקפיים . בבדיקה האחרונה הזו לא הייתי נוכחת והייתי שמחה לקבל מס' תשובות .
במרשם :
מרחק :
OD +1 / -2 syl /180:axis
OS +1 / -2 syl /180:axis
בקריאה : לא מצויין דבר.
חשוב לי לדעת מה חומרת המצב ? האם זה עיניין חולף \תמידי? כל כמה זמן עלי לבצע ביקורת? מה משמעות צילינדר? האם זה מספר גם? האם יכול לעלות המספר בעקבות הרכבת משקפיים? הסבתא הייתה נוכחת והוא אמר שהוא רואה אובלי במקום דברים שאמור לראות עגול... כעיקרון הוא רואה מרחוק שנשאל בשאלות על ידנו...
אשמח אם תוכלו לעשות לי סדר ... אני דואגת וחוששת . למרות שהלכנו למומחה האם יש צורך בדעה שנייה או שכדאי כמה שיותר מהר כבר לטפל בעניין? הוא ילד שובב מאוד (שיהיה בריא) ואני חוששת .
חשוב לי לדעת מה הביטוי של זה לטווח הקצר ולטווח הארוך .
תודה רבה לכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 4 שצריך משקפיים - תגובה
ד''ר עידי מצר05/06/2011העיוות האופטי הקרוי אסטיגמציה ברמה שיש לבנך ובגילו מצריך משקפים על מנת לאפשר למח לראות תמונות חדות וברורות, דבר הנדרש לשם המשך התפתחותו התקינה של מרכז הראייה במוח, גם אם הילד לא מתלונן בגיל זה שהוא רואה מטושטש.
בדרך כלל המספר הזה לא נוטה לרדת בגיל זה למרות שיש אצלי במעקב מספר קטן של ילדים להם המספר ירד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)