מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פזילהזהבית14/06/2011
לום רב
אני אתחיל ממש ממש מהתחלה
כשנולדתי הסבכה הלידה וכתוצאה מכך יש לי פטוזיס בעין שמאל ושיתוק בעתב 3 בעין שמאל. הייתה לי גם פזילה אולם במהלך השנים הסתדר הכל ללא משקפיים למעט הצניחת עפעף. עין ימין הייתה עם מסםר גבוה (לפני הלידה של בני - 5 צילינדר 1.5) עין שמאל הייתה עם קצת רוחק ראיה - במהלך השנים נהיה לי גם בה קוצר ראיה וכעת המספר הוא -1 עם צילינדר 1)
אחרי לידה של בני לפני שנתיים וחצי החלה עין ימין (עם המספר הגבוה)לפזול החוצה. אופטימטריסט סידר לי את זה עם משקפיים ויצא שעין שמאל עם המשקפיים קצת יוצאת - לא נורא. מספר בעין ימין גם עלה ל-6.25
אחרי לידה של ביתי לפני 4 וחצי חודשים כל עת שאני מנסה לקרוא או מחשב כואב לי הראש. אופטימטריסט הוריד לי קצת את המספר ל-6 בעין ימין אבל לא שופר כלום. כמו כן פזילה עין ימין גדלה ללא המשקפיים ועם המשקפיים עין שמאל נהייתה פוזלת יותר ולפעמים גם הפזילה משתנה (ממצמצת ואז עין ימין פוזלת עם המשקפיים)
אני מרגישה ממש רע עם הבעיות האלו
אם עושים ניתוח פזילה האם זה יכול לשנות צורה של עין ולהשאיר צלקת?
האם ניתוח פזילה לעין שמאל בה עצב 3 משותק יכול בכלל לעזור?
ולמה ההריונןת / לידות גרמו לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פזילה - תגובה
ד''ר עידי מצר15/06/2011לשם הערכת מקום לתיקון פזילה מומלץ להגיע לרופא עיניים המנתח פזילה. באופן כללי יש סוגים רבים של שיתוקים של עצב 3 ולחלקם בהחלט ניתן לתקן או לשפר את הפזילה עם ניתוח. הריונות ושינויים בריאותיים אחרים לעתים מוציאים מאיזון וגורמים לפזילה להיות גלויה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)