מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשקשיםמיכל29/09/2011
שמי מיכל ואני בת 39 .
יש מלא קשקשים בשיער ואני לא יודעת למה .
השתמשתי בשמפו נגד קשקשים וזה לא עוזר להפך זה רק החמיר.
האם זאת יכולה להיות בעיה בעור ?
ללכת לרופא ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ02/10/2011מיכל שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התופעה נשמעת כמו סבוריאה והפתרון למצב זה הינו בדרך כלל שימוש בשמפו רפואי וכן לעיתים בתמיסות המכילות סטרואידים - אך זאת כמובן לאחר ביקור אצל רופא עור ואבחון מדויק של הבעיה.
בברכת שנה טובה
וגמר חתימה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעה וחדר כושריעל29/09/2011
אני בן 54 רזה וללא בעיות רפואיות
ושמתי לב שבתקופות בהם אני נמצא בחדר כושר
אני סובל מהזעת יתר במשך היום באופן משמעותי
בתקופות שאני לא עושה כושר זה לא מופיע
יש לציין שאת הכושר אני עושה בשעות הבוקר המוקדמות מאוד
האם יש קשר ? מה אפשר לעשות בעניין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעה וחדר כושר - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ02/10/2011דני שלום
משמיעת התאור , אינני רואה קשר ישיר בין השניים.
בברכת שנה טובה
וגמר חתימה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהסיוון27/09/2011
שלום , אני הלכתי לרופא עור שהמליץ לי לקחת 10 מ"ג כדורי ריאקוטן זה ניראה לי קצת מעט ... האם 10 מ"ג משפיעים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ02/10/2011תמרה שלום
המינון המקובל של רואקוטן הינו כ-40--60 מ"ג ביום (תלוי במשקל המטופל). בכל מקרה 10 מ"ג ביום נראים לי מעט מידי ולדעתי התופעה תחזור שוב ברגע שיופסק הטיפול.
בברכת שנה טובה
וגמר חתימה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהדינה27/09/2011
שלום רב!
נודע לי שלא מזמן יצאה לשוק תרופה חדשה לאקנה.מדובר באיזשהי תרופה לשימוש חיצוני והיא עדיין לא נמצאת בסל התרופות.
האם תוכלו להגיד מהו שם התרופה?
תודה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ02/10/2011דינה שלום
לא ידוע לי על איזה תכשיר ספציפי את מדברת.
בברכת שנה טובה
וגמר חתימה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זיהום לאחר טיפול לייזרעדי27/09/2011
אני עושה טיפול בלייזר להסרת שיער במפשעות בית שחי ורגליים , לאחר הטיפול השלישי יצאה לי פריחה ברגליים , כשהלכתי לרופא עור נאמר לי שזה זיהום . טופלתי ע"י אנטביוטיקה ומשחות . לאחר מכן הלכתי שוב ושוב יצאה לי פריחה הפעם גם במפשעות . מה זה אומר הזיהום הזה? האם אני צריכה להחליף מקום או שבכלל להפסיק עם הלייזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום לאחר טיפול לייזר - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ02/10/2011עדי שלום
אין כל דרך לענות על שאלתך בלי לראות במה מדובר.
בברכת שנה טובה
וגמר חתימה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת שיער סביב הפטמותמירי27/09/2011
שלום,
יש לי שיערות בודדות סביב הפטמות. מריטה עם פינצטה לא כל כך עוזרת וגם גורמת לצלקות, ואני מעוניינת לדעת אם זה אפשרי ו/או בטוח להבהיר אותן, ואם כן, עם אילו תכשירים?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת שיער סביב הפטמות - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט27/09/2011ראשית ניתן לטפל בקרן אור או לייזר ניתן להבהיר במוצרים בעלי ריכוז נמוך של מי חמצן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הבהרת כתמים בעורעינת26/09/2011
שלום, קראתי שישנם חומרים להבהרת כתמי עור כגון, הידרוקינון, חומצה אזלאית, רטינול. האם חומרים אלו מיועדים לשימוש בפנים והאם באמת עוזרים להבהרת כתמי עור? אם כן כיצד רוכשים אותם?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרת כתמים בעור - תגובה
ד''ר מיכאל שוחט27/09/2011אכן החומריים יכוליים לעזור מומלץ לגשת לרופא עור לקבלת הטיפול המתאים לעורך בנוסף נימכרים מוצרים ללא מרשם כמו איזומד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיני ערווה - משחת פריודםיוסי25/09/2011
הוראות השימוש המצורפות למשחה לא ברורות מספיק:
1. הרטב את הראש במים פושרים (לא חמים). במידת הצורך, שטוף היטב את השיער מכלור ומתכשירים לעיצוב השיער לפני השימוש בתכשיר.
2.מרח כמות מספקת [...]
האם זה אומר שצריך למרוח את המשחה כשהאזור רטוב? במקומות מסוימים באינטרנט כתוב בדיוק ההיפך - להשתמש כשהאזור יבש.
אשמח להבהרה,
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס26/09/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעיהודה25/09/2011
שלום בן 32 משקל 76
יצא לי פצע קטן (כמו פצע בגרות)אדום ונקודה לבנה בבית החזה.
זה כואב קצת.
מה זה? והאם זה מדאיג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
ד''ר אלכסנדר אלטס26/09/2011לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_מחלות_עור_ומין' id=link]מחלות עור ומין[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדפרין ודרמובטנורית24/09/2011
שלום רב,
שאלה ראשונה: האם אדפרין מבהיר כתמים? האם הוא מצעיר את העור? האם הוא גורם נזק בשימוש ממושך ומבוקר?
שאלה שניה: אני משתמשת בדרמובט לוטילגו בפנים ובגוף בנקודות. פעם בחודש למשך חצי שעה. האם הקרם גורם נזק ואיזה נזק?
אנא מכם אשמח לקבל תשובות מפורטות כי אני לא מוצאת מידע על שני הקרמים הנ"ל באינטרנט. אתם אינכם מחוייבים לי בכלום.
תודה רבה רבה
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדפרין ודרמובט - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ25/09/2011נורית שלום
1. הוא מבהיר כתמים ומצעיר את העור ואינו גורם נזק בשימוש ממושך ומבוקר.
2. השימוש נשמע לי בהחלט סביר ואינו גורם נזק.
בברכת שנה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ד"ר אקרמן להבית -לא ללכת אליהסיון24/09/2011
עשתה לי מילוי קמטים ואני כועסת עליה מאוד מאוד -סימנים כחולים רבים ,כאבי תופת ותוצאות שהם קטסטרופה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באמת גרועה הרופאה הזאת
סיוון26/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות לבנות על השפתיים - הסרה של בלוטות חלבד``ר סמדר שרייבר24/09/2011
יש לי בעיה שמאד מטרידה אותי , יש לי נקודות לבנות רבות על השפתיים ,שיוצרות מראה לא אחיד ואסטטי של השפתיים . רופא עור אמר לי שאלו בלוטות חלב .
האם יש טיפול שיכול להסיר אותם ?
בתודה מראש ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות לבנות על השפתיים - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ25/09/2011עופרית שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, אני מניח שאת מתייחסת לתופעה הנקראת בשפה המקצועית FORDAYCE . במידה וזו אכן התופעה נכון הוא שאין כל דרך להעלים אותה.
בברכת שנה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקשר בין רואקוטן לנשירת שיערמשה כהן24/09/2011
שלום,
ברצוני להתחיל לטפל באקנה באמצעות רואקוטן בהתחלה של 20מ''ג ליום בעקבות אקנה קלה שלא הגיבה לטיפול במינוציקלין.
שמעתי על אנשים שאומרים שבעקבות לקיחת רואקוטן החלה להם בעית נשירת שיער שהתמשכה גם לאחר הפסקת הטיפול ברואקוטן.
האם נשירת שיער בזמן לקיחת התרופה הוא שכיח??
האם הנשירה יכולה להמשיך גם אחרי הפסקת הטיפול בהקשר לתרופה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין רואקוטן לנשירת שיער - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ25/09/2011משה שלום
הנשירה , במידה ומופיעה , קיימת אצל אחוז קטן מאוד מהמטופלים והינה הפיכה בתום הטיפול.
בברכת שנה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רואקוטן וצלקותרוני23/09/2011
שמעתי שרואקוטן עלול לגרום לצלקות. האם יש אמת בכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רואקוטן וצלקות - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ25/09/2011רוני שלום
בהחלט לא.
בברכת שנה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- puppp לאחר לידהנלה23/09/2011
שלום רב
אני כשבוע לאחר ניתוח קיסרי
כשבוע לפני הלידה התחלתי לסבול מפריחה נוראית בבטן התחתונה שלאחר הלידה התחזקה ונהפכה להראות כמו מן כוויה והתפשטה לחזה, לירכיים, לשוקיים לידיים לגב בקיצור לכל הגוף.
הרופא נתן לי פרנדסון 3 ימים 30 מ"ג ואז לרדת כל שלושה ימים בהדרגה ב 10 מ"ג ונתן לי גם משחה סטרואידית נוספת.
השאלה היא תוך כמה זמן זה אמור בערך לעבור?
תצודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר puppp לאחר לידה - תגובה
ד''ר צחי שלקוביץ25/09/2011נלה שלום
בהסתייגות שלא ראיתי במה מדובר, התאור שאת מתארת יכול להתאים לאחת הפריחות ההריונית. ממצא זה חולף עם טיפול בדרך כלל מספר שבועות לאחר הלידה.
בברכת שנה טובה
ד"ר שלקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)