יישור שיניים שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים שאלה דחופה
    רויטל
    08/01/2008

שמי רויטל אני בת 23, התחלתי טיפול של יישור שיניים לפני כחודש ועד כה הייתי רק פעם אחת בחיזוק הגשר, החלפת הגומיות וכו..
    תחילה האורטודנט המומחה, הרכיב לי את הגשר, אך הפעם השניה שהגעתי נכנסתי והייתה רופאה שטיפלה בי, שאלתי אותה היא אמרה לי שהיא רופאה ולא סייעת. והיא התחילה את הטיפול, היא הסירה את חוט הברזל, החליפה לי לחוט חדש ואף שמה לי גומיות.
    שאלתי היא כזו, קראתי בפורות שאין לתת לאף אחד, אף אחד חד משמעית. לגעת לי בשיניים, אפילו לא לסייעת (כך היה כתוב)רק האורטודנט המומחה רשאי לעשות זאת, בשביל זה אני משלמת כל כך הרבה כסף.
    יש לציין שאחיותיי עשו כבר יישור שיניים, ואת החיזוקים שמבצעים אחת לחודש, ביצע האורטודנט.
    שאלתי תוך כדיי טיפול את הרופאה, והבהרתי מראש שהיא לא נעלבת, והיא אמרה לי :" טוב שאת שואלת, אל דאגה אני רופאה. דקטור לומר בודק,(נוכח בחדר) רק אם את שוברת בטעות את הגשר כדיי לעשות תיקונים למיניהם...." תשובה שנראתה לי דיי מפוקפקת..
    אני צריכה את עזרתך בדחיפות, זה לא נראה לי נכון , ונראה כי עליי לדרוש להיות מטופלת ע"י הרופא המדובר, גם אם זה רק להחלפת גומיות.
    מה דעתך?
    בתודה רבה מראש
    והמשך יום נפלא.
    רויטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים שאלה דחופה

הוספת תגובה

• האם את מטופלת בקופת חולים כללית?

ד``ר אריאל דינבר
    11/01/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו