קוביות שקופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוביות שקופות
    יעל
    10/01/2008

אני מיועדת לעשות גשר -קוביות שקופות (אני בת 21)
    האם הקוביות השקופות נשברות בתדירות גבוהה יותר?
    פשוט מבחינה אסטטית זה נורא מפריע לי קוביות ברזל, ולכן רציתי לדעת אם יש יתרון בקוביות השקופות והאם זו אותה עבודה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוביות שקופות

הוספת תגובה

• הקוביות השקופות שבירות יותר

ד``ר אריאל דינבר
    11/01/2008

היתרון של הקוביות השקופות הוא אסתטי בלבד.
    אני ממליץ לבקש קוביות שקופות ללא גומיות (סמכים שקופים ננעלים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה..

יעל
    11/01/2008

מזאת אומרת שבירות? פשוט ככה סתם ישברו או כי אני יאכל תפוח?
    ולגבי הסמכים הננעלים השקופים? מזאת אומרת ננעלים? והאם זה שונה מהסמכים הרגילים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרסינה שבירה ממתכת

ד``ר אריאל דינבר
    11/01/2008

הסמכים אינם נשברים עקב אכילה אך הן עמידות פחות מול הכוחות המופעלים עליהן לצורך הזזת השיניים. מבחינתך זה לא משמעותי.
    סמכים ננעלים מאפשרים אחיזה של החוט האורתודונטי ללא צורך בגומיות. החוט נתפס או ע"י קפיץ מתכתי קטן או ע"י "תריס" או חלון הנסגר על הסמך. יש לסמכים אלה יתרון על סמכים רגילים. כאשר מדובר בסמכים שקופים ננעלים הקפיצים מהמתכת (האוחזים את החוט) פוגעים מעט באסתטיקה של הסמך (ככל שיש יותר מתכת כך הסמך בולט יותר בעיני המתבונן) אך יתרונן עצום בהשוואה לסמך השקוף הסטנדרטי הדורש שימוש בגומיות שקופות. גומיות שקופות מתלכלכות מהר מצבעי מאכל, תבלינים מסוימים, תה, קפה וסיגריות. חפש בגוגל CLARITY SL

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו