מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגביי קיבוע..אבי26/07/2011
שלום דוקטור.
לפניי שבוע הורדתי את הגשר, ונקבע תור לקיבוע שבוע לאחר מכן [שזה היום]
התור לקיבוע היה היום, לצערי בטעות קבעתי את התור מוקדם מאוד ופספסתי אותו.. אני בד"כ אחראי אבל זה באמת לא היה אחראי..
בכל מקרה.. התקשרתי לברר ולהודיע, ונקבע לי תור חדש לקיבוע לעוד שבועיים..,
שזה יוצא שלושה שבועות לאחר הורדת הגשר (במקום שבוע).
השאלה שלי היא האם זה קריטי שאני אחכה 3 שבועות במקום שבוע?
האם יש סיכוי שאצטרך להחזיר את הגשר אם השיניים יזוזו?
כמה ימים לאחר שהורדתי את הגשר השיניים נראות אותו דבר, רק אולי ממש ממש טיפה השיניים החותכות העליונות טיפה (ורק אולי) זזו טיפה לצורת V יותר במקום I I.
(אולי אני רק מדמיין).
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת קטנה לשאלה!!
אבי27/07/2011במידה ואחכה 3 שבועות,
האם כדאי לי לקנות מגן שיניים ולשים אותו 7\24, ובכך שיניי לא יזוזו בכלל?
תודה ע-נ-ק-י-ת !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת קטנה לשאלה!! - תגובה
ד``ר אריאל דינבר30/07/2011אם אני מבין נכון הורידו לך את כל המכשירים ואתה מסתובב ללא כל מכשיר לשימו התוצאה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן דוקטור,
אבי30/07/2011כן דוקטור, כרגע אני ללא שום מכשיר רטנציה (כבר 10 ימים)
הייתי אמור לחכות שבוע כדיי לקבל את הרטנציה אך לא יכלתי להגיע את התור..
ונאלצתי לדחותו - ובכך הזמן שאני ללא שום מכשור השתנה במקום לשבוע בלבד ל-3 שבועות
(כרגע עברו 10 ימים, שיניי נראות בסדר גמור.. חוץ משתי שיניי הקדמיות-עליונות שממש טיפה בלטו אם אני לא טועה.. ושיניי החותכות ש-1\2 מהן אולי גם ממש טיפה בלטו אני לא בטוח....הייתי באופוריה אחרי הורדת המכשירים שאני לא זוכר איך שיניי היו נראות בדיוק...).
שוב, תודה !!..!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?