רגע לפני סיום תהליך היישור- שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגע לפני סיום תהליך היישור- שאלה
    יוליה
    26/07/2011

שלום רב,
    אני ממש לפני סיום היישור . לפני חודש הורידו לי גשר מלסת התחתונה ועוד שבועיים מורידים מהלסת העליונה.
    יש לי מספר שאלות בקשר לזה.
    1. הרופאה בהתחלה אמרה שתשים קיבוע בשתי הלסתות ובביקור האחרון היא הודיעה שבכוונתה לעשות לי פלטה שאשים כל לילה ולא לשים קיבוע בלסת העליונה. היא הסבירה את זה בחוסר מקום בין הלסתות לשני הקיבועיים. למעטה כבר יש לי קיבוע ולמעלה לא יהיה.
    האם עלי בכל זאת להתעקש על הדבקת קיבוע או שהכל יסתדר גם בלי. יש לי חששות שמהר מאוד השיניים שלי יחזרו למצב הקודם.
    2. היום שמתי לב שבין השיניים למעטה נוצרו לי רווחים די גדולים. בהתחלה הם נראו לי לא כאלה גדולים. מה עלי לעשות? אני כבר הערתי בפעם שעברה על כך לרופאה והיא אמרה שזה בסדר ואין מה לעשות. אבל היום זה נראה לי כבר מעבר לפרופורציות ומעציב מאוד. אף פעם לא היו לי רווחים בין השיניים.
    גם כן פתאום קפץ לעין השיוף הלא ישר של השן הקדמית למעטה, ז"א שאחד הצידיו נראה לא ישר, כאילו שבור טיפה וזה כי הרופאה לא שייפה את זה בקו ישר. האם זה ניתן לתיקון.
    אני ממש צריכה תשובות והמלצות כי עוד מאט אני מסיימת את הטיפול וכל בקשה מהרופאה אחרי "ביי" האחרון יהיו כרוכים בתשלומים נוספים.
    שלחתי תמונת מצב של היום. מה אתם חושבים? האם יש על מה לעבוד עוד או לתקן?
    אודה מאוד לתגובה
    יוליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תמונה להודעה הקודמת

יוליה
    26/07/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה להודעה הקודמת - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    30/07/2011

עדיף להדביק קיבוע אך יתכן והסגירה שלך לא מאפשרת הדבקת קיבוע בלסת העליונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו