אורתודונטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורתודונטיה
    קובי
    27/07/2011

שלום רב,
    אני בטיפול אורטודנטי בשתיי הלסתות מזה כ9 חודשים. הבעיה שלי היא כעיקרון מרחק (בעית סגר) בין שתיי הלסתות מקדימה, וכן צפיפות יתר בלסת התחתונה. בביקור האחרון שלי אצל האורטודנט הוא אמר שבעוד כחודש הוא יוריד לי את הברקטים וירכיב במקומם מין פלטות שקופות (מין מיכסה שקוף ללסתות). שאלתי אותו האם הדבר מקובל והוא אמר לי שכן, שזה "לצורך תיקונים". יש לציין שהטיפול יחסית התקדם יפה בתחילתו ובחודשים האחרונים יש "תקיעה" של ההתקדמות. אני מאוד חושש שהוא מנצל את חוסר הידע שלי בתחום ע"מ לחסוך בהחלפת החוטים (אני כרגע עם חוט 14 בשתיי הלסתות) וכן לנסות לחפף אותי ושאם הטיפול הזה לא יצליח הוא יגיד לי "שאין עוד מה לעשות". שאלותיי הן:
    1. האם הטיפול הנ"ל (כולל דילוג על חוט 16), תקין?
    2. במידה וזה לא מצליח האם זכותי לדרוש את המשך הטיפול עד לסגר תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורתודונטיה

הוספת תגובה

• אורתודונטיה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    30/07/2011

נשמע לא סביר שרופא יחסוך בחוטים. נראה לי שהשיקול כאן הוא יותר ענייני מקצועי אבל איני בקיא בפרטי התיק הרפואי שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורתו

קובי
    30/07/2011

האם ישנו גוף נייטרלי, שרופאי השיניים המתעסקים באורתודנטיה, כפופים לו מבחינת דין וחשבון, ושיכולים לבדוק אותי ולתת לי חוות דעת מקצועית לגביי הסטטוס הנוכחי שלי (סגר תקין/ לא תקין וכדו')?
    זה מאוד חשוב לי,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו