שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מאיר
    28/07/2011

לפני שהתחלתי את הטיפול (לפני שנה) האורטודנטית אמרה לי שאצתרך רסן עד עכשיו היא לא הביאה לי את הרסן והיא שמה לי מהחודש שעבר גומיות שרשרת בשניים התחתונות (המחברות את כל השינים עם גומייה אחת היא קוראת לזה chain) ולמעלה היא חיברה עם גומיית שרשרת אחת את כל השיינים התוחנות של צד ימין לבד ואת כל השיינים התחנות של צד שמאל לבד (באמצע יש גומיות רגילות) הבעייה שהגומיות שרשרת מצהיבות די מהר וזה ממש מכוער ....
    לפי חיפושים שערכתי באינטרנט ראיתי שגומיות השרשת עושות את אותה פעולה של הרסן (משיכת השיניים אחורה) האם היא שמה לי את גומיות השרשרת במקום הרסן? כי אני מעדיף ליהיות עם רסן בבית מאשר ללכת עם שיניים צהובות (כך הם נראות בגלל הגומיות שרשרת ) בחוץ..
    ומה מהיר יותר רסן או גומיות שרשרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    30/07/2011

ההשפעה של גומיות ורסן שונות אך נוטים להשתמש בהם לפתרון בעיות דומות. לגבי המהירות זה תלוי בשעות הרכבה ובכח המופעל ובתגובה האינדיבידואלית שלך להפעלת הכח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו