רסן לילדה בת 11

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רסן לילדה בת 11
    יפה
    31/07/2011

בוקר טוב,
    הבת שלי עם לסת עליונה בולטת יחסית ללסת התחתונה, (שיניים קדמיות בולטות,צפיפות שיניים, מנשך עמוק).
    לקחתי אותה למספר אורתודנטים מומחים - כולם המליצו על רסן בשלב הראשון (כשנה) ולאחר מכן קוביות (שנה).
    נושא הרסן מרתיע אותה, אני חוששת שמא היא לא תקפיד ובנוסף השבוע שלה גדוש בחוגים והיא לא תלך עם הרסן לחוגים.
    היינו אצל אורתודנט מומחה נוסף שלא ראה צורך ברסן, המליץ על קוביות במשך כשנתיים ובמידה ויראה צורך יתקין לה בפה מכשיר של חברת 3M שנקרא FORSUS (נראה כמעין קפיץ מתכת ומותקן בשיניים האחרונות), כמובן שהתלהבנו מזה שלא תלך עם רסן - השאלה היא האם אתם מכירים את המכשיר?
    האם באמת יעיל כמו הרסן? והאם יש הוכחות לתוצאות שלו אצלנו בארץ?

אני ממש נואשת - אשמח לעזרתכם...

תודה ויום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רסן לילדה בת 11

הוספת תגובה

• רסן לילדה בת 11 - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    01/08/2011

המכשיר מוכר. פועל בשונה מהרסן גם ובעיקר על קשת השיניים התחתונה. בעוד הרסן פועל על קשת השיניים עליונה בלבד. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו עניין

יפה
    01/08/2011

תודה על התגובה..
    האם נשמע הגיוני אכן לוותר על הרסן וללכת על שיטה זו?
    באיזה מהמקרים תתקבל תוצאה אופטימלית?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באותו עניין - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    02/08/2011

אופטימלית - כשיש צורך להטות קדמית את השיניים הקדמיות התחתונות. אם לא צפוי שתוף פעולה עם הרסן, האפשרות לותר ולבחור מכשיר אחר סבירה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו