יישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים
    אסתר
    02/08/2011

שלום רב,ברצוני התייעץ לגבי הצעת טיפול שקיבלתי :אני רוצה לעשות גשר ליישור שיניים אחרי פגישה אצל ר.שיניים נאמר לי כך:
    שיש צורך בשני עקיריות בעקרית שני שיניים רקובות שסבלתי מהן ממש שן תוחנת בכל צד (46,36)
    לגבי הגשר השיניים בלסת העליונה בולטות במקצת אך השינים בריאות לחלטוין נאמר לי שיש צורך לעקור שני שיניים אחרי הניבים לצורך מקום לשינים הקדמיות.
    אגב אוצעה לי לעשות שיוף בשינים העליונות לצורך מרווחים אך נאמר שסכוי הכנסת השיניים והסגירה לא תהיה שלמה
    רציתי לדעת אם יש אפשרות אחרת בלי לעקור שיניים בריאות ואם זה שכבר עקרתי את השיניים התחתונות אמור להבאות בעיה בהמשך לשמירה על מיקום השיניים לאחר הגשר ולמנוע תזוזה מה אתם הייתם מציעים אשמח לתשובה בהקדם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יישור שיניים

הוספת תגובה

• יישור שיניים - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    02/08/2011

תכנית הטיפול נראית סבירה. אם עוקרים 2 שיניים בלסת התחתונה, ברוב המקרים יש צורך לעקור גם 2 שיניים עליונות במיוחד במצב בו השיניים בולטות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו