שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות
    -
    13/01/2008

שלום,יש לי שלוש שאלות:
    1.אם מסיבה כלשהי נאלצים להפסיק את הטיפול של יישור השיניים חמישה חודשים לפני הסיום, והאורתודנט מדביק קיבוע, האם הקיבוע ישמור על מצב השיניים שהושג עד כה, או שבכל זאת יש חשש שהשינים יחזרו למצב הקודם? אם זה רלוונטי- הטיפול הוא כבר בשלב בו האורתודנט נתן לי גומיות להרכיב בעצמי כל 12 שעות, ואני איתן כבר חודשיים (הוא אמר לי שהגומיות נועדו לקרב את השיניים התחתונות לעליונות, לקרב את הלסתות..).
    2. לגבי הגומיות- כפי שכתבתי, נאמר לי שהגומיות נועדו לקרב את השיניים התחתונות לעליונות. השאלה שלי- כשאני מסתכלת על השינים שלי אני רואה שהשיניים התחתונות והעליונות דווקא קרובות, אין רווח ביניהן.. אז מה למעשה התוצאה שאמורה להיות בסיום הטיפול עם הגומיות?
    3. שמעתי שצמיחת שיני בינה לאחר יישור שיניים עלולה לגרום לתזוזת השיניים, וכך השיניים עלולות להתעקם. האם הדבר נכון? כיצד אפשר למנוע זאת?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

• קיבוע כשמו כן הוא - מקבע את המצב.

ד``ר אריאל דינבר
    17/01/2008

לגבי השאלה השנייה איני בקיא בפרטי הטיפול שלך עליך לשאול את האורתודונט המטפל
    לגבי שיני בינה רוב המחקרים מראים ששיני בינה אינם מסוגלים לגרום להצטופפות של המשנן. מה שחשוב זה לבצע קיבוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו