פופלזיה בשיניים תוחנות קבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פופלזיה בשיניים תוחנות קבועות
    ד``ר אריאל דינבר
    21/08/2011

שלום רב דוקטור!
    יש לי ילדה בת 9, שסובלת מהפופלזיה ביקר בשיניים תוחנות קבועות, חוץ מזה יש לה צפיפות של השיניים חזקה מאוד בשתי לסטטות, שיניים מאוד עקומים, בבדיקה אצל אורטודנט נאמר לי שלסת תחתונה מאוד גדולה ושזה מקרה מאוד קשה, אני מחפשת רופא מומחה למקרים כאלה, האם את יכול לעזור לנו, אני אשמח לתשובה או אם אפשר לשיחה
    0526859459

תודה רבה מראש
    בברכה
    לריסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יישור שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    22/08/2011

פני למומחה/ית , רשימת המומחים מופיעה באתר ההסתדרות לרפואת שיניים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

לריסה
    22/08/2011

שלום! תודה על התשובה מהירה, רציתי לשאול אם יש לי אפשרות לבדוק את הילדה אצלכם במרפאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    29/08/2011

את מוזמנת להזמין תור לבדיקה אצל כל אחד מהמומחים הרשומים. אם את בוחרת אותנו, הפרטים מופיעים או באתר של ההסתדרות או בפרופיל של מנהלי הפורום. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו