יישור שיניים באמצעות השיטה השקופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור שיניים באמצעות השיטה השקופה
    בר
    24/08/2011

היי :)
    קוראים לי בר ואני בת 17, ומעוניינת לעשות יישור שיניים.. האמת היא שאני צריכה יישור די קל, לא משהו חמור בכלל והתעניינתי ביישור שיניים של "השיטה השקופה", אני משערת שכבר שמעתם עליה.
    ובכן, זה נראה ממש נחמד, בסה"כ פלטה כזו שאפשר להוציא ולהכניס כשאוכלים ומצחצחים שיניים, היא שקופה ובלתי נראית, ותוך זמן די קצר- השיניים ישרות.

השאלה שלי היא, איפה העוקץ?
    הבנתי שזה די יקר, אבל אני מתכוונת ל"עוקץ" מבחינה בריאותית, זה לא גורם לבעיות כלשהן? בריא להשתמש בזה?
    אשמח לקצת מידע..

תודה רבה! :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יישור שיניים באמצעות השיטה השקופה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    25/08/2011

אם את שואלת על חסרונות, בד״כ זה איטי יותר לא תמיד מגיעים לתוצאות מושלמות, לא מתאים לכל מקרה , יקר יחסית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! יש לי שאלה קטנה ואחרונה..

בר
    29/08/2011

תודה רבה על תשובתך! :)
    הייתי בפגישת ייעוץ ואני מתאימה, הטיפול שלי ייארך 7-9 חודשים לכל היותר- כך שזה נחשב די מהר, לא?
    והמחיר אכן כמעט פי 2 מגשר רגיל.

מסתבר שאחרי שמסיימים את הטיפול צריך להרכיב גשר קטנטן מאחורי השיניים כדי שהשיניים לא יחזרו למצב הקודם ועם זה צריך להישאר כל החיים.

החשש היחיד שלי הוא- האם זה מפריע לדיבור או לשירה?
    (יש לי הרבה הופעות שבהן אני שרה ויוצא לי גם לדבר בכל מיני כנסים, וכן, אני בת 17..) :)

ושוב- תודה רבה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה! יש לי שאלה קטנה ואחרונה.. - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    03/09/2011

בדרך כלל לא מפריע בדיבור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו