עזרה בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בדחיפות
    אורן
    09/09/2011

יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר כמה זמן והאורתודנט שלי לצערי לא נתן עליה תשובה ברורה.אני כרגע מרכיב גשר ושמתי לב ש2 השיניים הקדמיות שלי וכמו כן השן שליד השן הקדמית שונות בגודלן.כלומר,שן אחת יוצאת מהרבה יותר למעלה והרבה יותר גדולה,והשן השנייה פשוט חצי ממנה וזה נראה ממש מצחיק.כשאני מחייך רגיל זה לא נראה לעין והשיניים נראות באותו גודל,אבל כשרואים את החניכיים מבינים את גודל הבעיה.שן אחת פשוט יוצאת הרבה יותר מלמעלה והרבה יותר ארוכה מהשנייה.הבנתי מהאורתודנט שזה המבנה ושאי אפשר לסדר אבל זה נראה לי מוזר כי לא מצאתי על זה כלום באינטרנט.יש מה לעשות עם זה?סליחה על החפירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בדחיפות

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

אורן
    09/09/2011

הרופא אמר שהשן תיכנס טיפה פנימה אבל חוץ מזה לא אמר כלום..הרופא שלי לדעתי הוא ממש לא סימפטי ובגלל זה גם קשה לי להיכנס לעניינים כאלה איתו..אני מקווה מאוד שיש מה לעשות עם זה כי זה מאוד מציק לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    10/09/2011

חשוב לציין שמדובר רק במקרים שבהם יש פער בגודל השינים ובצורתן ולעיתים זו אולי רק אשליה עקב פער במיקום השיניים ובמתארי החניכיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז בכל מקרה

אורן
    10/09/2011

קודם כל תודה על התגובה המהירה.בכל מקרה יש אפשרות לתקן,אם השיניים אינן בגודל שונה?שמים לב לזה רק כשמסתכלים על החניכיים,ונראה פשוט ששן אחת בקעה מלמעלה והרבה יותר גבוה וארוכה מזו שלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בדחיפות - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    10/09/2011

לקראת סיום הטיפול מומלץ להרחיב או להקטין שיניים וליצור סימטריה. זה בהחלט אפשרי אך דורש תיאום של האורתודונט עם רופא השיניים שמבצע את התיקון האסתטי. כמובן נדרשת תשומת לב לנושא ותכנון מוקדם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו