מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישור שיניין ולסתותיבגני10/09/2011
שלום רב
יש לי בעייה עם השיניים ושני הלסתות שלי.
הלסת העליונה שלי קטנה ולכן השיניים נדחפו החוצה כפיצוי, עקב פעולת הלסתות השיניים התחתונות שלי נדחפו פנימה עקב סגירת הלסתות.
התוצאה היא שהשליש התחתון של הפנים שלי קטן ממה שהוא אמור להיות, הלסתות נסגרות יותר מידיי והשפה התחתונה שלי שקועה פנימה.
אגב אני בן 23
פניתי עם הבעייה לקליניקה פרטית אך המחיר היה גבוהה מידיי (כמתאיים אלף בחישוב כללי, אני מוכן לשלם את המחיר הגבוהה אך לא אוכל לעמוד בהוצאות אם הם יתפרסו בתקופה קצרה של כחמישה שנים). פניתי גם לאמריקן לייזר אך זה מעל ליכולותם.
אנא אם אתה יכול לעזור לי, או לפחות להפנות אותי אל אדם אשר כן יכול לעזור, אני אודה לך מאוד.
יבגני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישור שיניין ולסתות - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין11/09/2011המחיר שנקבת נראה לא סביר לאורתודונטיה בלבד.
אולי תוכל לפנות לבדיקה אורתודונטית באחד מבתי הספר לרפואת שיניים בירושלים או בתל-אביב או למחלקות לאורתודונטיה באחד מבתי החולים, בהן יש מחלקות כאלה.לדוגמא ברמב"ם שבחיפה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?