מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול רשלני לישור שינייםרויטל20/09/2011
שלום,
עשיתי טיפול לישור שיניים במרפאה ברמת גן, במרפאה ברחוב קריניצי, אצל מישהו שמטפל שם. הוא אמר שהטיפול יקח שנה.
אחרי שנה וחודשיים של טיפול, שטרם הסתיים, חלק מהשיניים התעקמו עוד יותר (חלק כן התיישרו).
לאור היחס מהמטפל - מאחר לתורים, לא תמיד מחליף את כל הגומיות, לפעמים לא מחזיר את כל הגומיות שהסיר, חלק מהשיניים מתעקמות ואני צריכה להתריע לו על זה, אני צריכה לוודא שהכל טופל כמו שצריך בסוף כל טיפול - החלטתי להפסיק את הטיפול אצלו ולעבור לטפל אצל מטפל אחר - רופא אורתודנט מומחה. האורתודנט המומחה העריך את השלמת הטיפול בחצי שנה נוספת.
תוך כדי טיפול הבנתי גם שלאותו בחור ברמת גן אין בכלל רשיון אורתודנט (הוא לא מופיע ברשימת האורתודנטים).
בתשלום הראשוני שלי על הטיפול שילמתי גם על קיבוע בסוף הטיפול. מאחר ולא השלמתי את הטיפול, לא עשיתי את הקיבוע.
לאור הרשלנות בטיפול ואי השלמתו, איזה אחוז מהתשלום מגיע לי כהחזר?
איך אני יכולה לקבל את ההחזר הזה? על אף שכתבתי להם מכתב, המרפאה כמובן לא חוזרת אלי, מנתקים לי את הטלפון בפרצוף וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול רשלני לישור שיניים - תגובה
ד``ר אריאל דינבר26/09/2011מדובר בעניין משפטי ולא אורתודונטי. התייעצי עם גורמים משפטיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?