טיפול רשלני לישור שיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול רשלני לישור שיניים
    רויטל
    20/09/2011

שלום,
    עשיתי טיפול לישור שיניים במרפאה ברמת גן, במרפאה ברחוב קריניצי, אצל מישהו שמטפל שם. הוא אמר שהטיפול יקח שנה.
    אחרי שנה וחודשיים של טיפול, שטרם הסתיים, חלק מהשיניים התעקמו עוד יותר (חלק כן התיישרו).
    לאור היחס מהמטפל - מאחר לתורים, לא תמיד מחליף את כל הגומיות, לפעמים לא מחזיר את כל הגומיות שהסיר, חלק מהשיניים מתעקמות ואני צריכה להתריע לו על זה, אני צריכה לוודא שהכל טופל כמו שצריך בסוף כל טיפול - החלטתי להפסיק את הטיפול אצלו ולעבור לטפל אצל מטפל אחר - רופא אורתודנט מומחה. האורתודנט המומחה העריך את השלמת הטיפול בחצי שנה נוספת.
    תוך כדי טיפול הבנתי גם שלאותו בחור ברמת גן אין בכלל רשיון אורתודנט (הוא לא מופיע ברשימת האורתודנטים).

בתשלום הראשוני שלי על הטיפול שילמתי גם על קיבוע בסוף הטיפול. מאחר ולא השלמתי את הטיפול, לא עשיתי את הקיבוע.

לאור הרשלנות בטיפול ואי השלמתו, איזה אחוז מהתשלום מגיע לי כהחזר?
    איך אני יכולה לקבל את ההחזר הזה? על אף שכתבתי להם מכתב, המרפאה כמובן לא חוזרת אלי, מנתקים לי את הטלפון בפרצוף וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול רשלני לישור שיניים

הוספת תגובה

• טיפול רשלני לישור שיניים - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    26/09/2011

מדובר בעניין משפטי ולא אורתודונטי. התייעצי עם גורמים משפטיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו