יישור מבפנים הלסת לשן אחת בלבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יישור מבפנים הלסת לשן אחת בלבד
    dvir
    23/09/2011

שלום,
    אני בן 27 (זה חשוב לקשר השאלה) ויש לי שן אחת בלסת העליונה שצמודה לניב לא לכיוון המרכז אלא לכיוון פנים הפה שהיא בולטת פנימה וזה יוצר מראה של הלסת שמפריעה לי (מבליט מאוד את הניב ואני לא אוהב את זה).
    רציתי לדעת אם יש אפשרות להחזיר רק את השן הזו ל"מסלול" והאם אפשר לעשות
    את היישור הזה מבפנים הפה כדי שלא יראו - אני כאמור בן 27 ועברתי את הגיל של
    הטבעות...

עוד דבר שקשור - אני מתכנן לעשות קיבוע ללסת העליונה ולפי מה שאני מבין השן
    הזו לא כלולה בקיבוע (כי לוקחים רק את ה-6 קדמיות והשן הזו היא הרביעית מהמרכז. דרך אגב למה לוקחים רק את ה-6 ולא את כל השיניים. זה מה שהאורתודנטית שלי אמרה לי). האם אפשר איכשהו לשלב את היישור של השן הזו יחד עם הקיבוע הסופי?

ושאלה אחרונה בקשר לקיבוע - האם אני יכול לבוא לכל אורתודנט שיבצע לי את הקיבוע הזה? פשוט האורתודנטית שמטפלת בי - לא עושה רושם שהיא כ"כ בקיאה בזה. כל פעם שאנחנו מדברים על זה היא איכשהו דוחה את זה בכל מיני תירוצים, מה שנראה שהיא לא כ"כ בטוחה בעניין הזה (בכלל, לא רק לגבי)

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יישור מבפנים הלסת לשן אחת בלבד - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    23/09/2011

קיימת אפשרות של טיפול מבפנים שנקרא טיפול לינגואלי.
    אפשר לכלול שן זו בקיבוע. ראה תשובתי לשאלה הקודמת.
    בקיבוע עלולות להיות תקלות במשך הזמן, כך שרוב האורתודונטים (כולל כותבת התשובה הזו) לא ירצו להיות אחראים לתוצאה של טיפול שביצע אורתודונט אחר או שידרשו מחיר גבוה למדי עבור הקיבוע בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו