מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רווח בשתי השיניים הקדמיות העליונותמוריה02/10/2011
שלום, אני בן 16.5 ויש לי רווח בין השיניים הקדמיות העליונות (רק שתי אלו), כל שאר השיניים שלי ישר ובסדר גמור.
פעם אחרונה שהייתי אצל רופא שיניים לבדיקה זה היה לפני שנה ולא היה לי כלום.
עכשיו השאלה שלי היא מה ניתן לעשות על מנת לצמצם את הרווח הזה? לעשות גשר על כל השיניים, גם העליונות וגם התחתונות? או רק על העליונות?
או שזה בכלל לא צורך גשר?
מה ניתן לעשות ובאיזה סכום פחות או יותר מדובר...? תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווח בשתי השיניים הקדמיות העליונות - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין02/10/2011רווח ניתן לפתור גם ללא אורתודונטה על ידי הרחבת השיניים הסמוכות לרווח באמצעות חומר מרוכב או לאחר תום הגדילה - על ידי פסטות חרסינה - אם השיניים לא רחבות מדי.
הפתרון האורתודונט תלוי ביחס בין קשת השיניים העליונה והתחתונה, כדי להחליט אם יש צורך בערוב גם של קשת השיניים התחתונה וכן בזווית השיניים העליונות, כדי להחליט על סוג המכשיר ובהתאם לכך - מחירו. כדאי שתפנה בנושא קודם כל אל רופא השיניים שלך, ואם אין לו פתרון מתאים - לייעוץ אורתודונטי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
מוריה03/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?