רווח בשתי השיניים הקדמיות העליונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רווח בשתי השיניים הקדמיות העליונות
    מוריה
    02/10/2011

שלום, אני בן 16.5 ויש לי רווח בין השיניים הקדמיות העליונות (רק שתי אלו), כל שאר השיניים שלי ישר ובסדר גמור.
    פעם אחרונה שהייתי אצל רופא שיניים לבדיקה זה היה לפני שנה ולא היה לי כלום.

עכשיו השאלה שלי היא מה ניתן לעשות על מנת לצמצם את הרווח הזה? לעשות גשר על כל השיניים, גם העליונות וגם התחתונות? או רק על העליונות?
    או שזה בכלל לא צורך גשר?

מה ניתן לעשות ובאיזה סכום פחות או יותר מדובר...? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רווח בשתי השיניים הקדמיות העליונות - תגובה

ד``ר עתליה וסרשטיין
    02/10/2011

רווח ניתן לפתור גם ללא אורתודונטה על ידי הרחבת השיניים הסמוכות לרווח באמצעות חומר מרוכב או לאחר תום הגדילה - על ידי פסטות חרסינה - אם השיניים לא רחבות מדי.
    הפתרון האורתודונט תלוי ביחס בין קשת השיניים העליונה והתחתונה, כדי להחליט אם יש צורך בערוב גם של קשת השיניים התחתונה וכן בזווית השיניים העליונות, כדי להחליט על סוג המכשיר ובהתאם לכך - מחירו. כדאי שתפנה בנושא קודם כל אל רופא השיניים שלך, ואם אין לו פתרון מתאים - לייעוץ אורתודונטי. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מוריה
    03/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו