מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר עתליהdvir09/10/2011
שלום,
ראיתי באינטרנט שאת עובדת במרפאה בת"א.
רציתי לדעת אם זה המקום היחידי שבו את עובדת - הייתי רוצה לבוא להתייעצות אצלך (או על כל מקום אחר שאת ממליצה שהוא טוב)
המקרה שלי הוא די מורכב - אני עשיתי כבר 3 טיפולים (אני עכשיו כביכול בסוף השלישי)
ובסוף כל אחד מהטיפולים כולל עכשיו השיניים חוזרות למצב לא מוצא חן בעיניי.
השיניים פחות או יותר ישרות, אבל אני יודע שאפשר יותר. אני לא כ"כ סומך על הרופאת שיניים שלי, ואני מחפש אלטרנטיבה נוספת.
אני בן 27 ואני רוצה ליישר את השיניים לשביעות רצוני (ומבלי שיראו) וישר אחרי זה לקבע. כיוון שאני מכיתה ג' (!) בערך מבקר אצל אורתודנטיים, אני מעריך שיישור כזה (במידה והוא כדאי ואפשרי מבחינת שורשי השיניים ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין בהם) לא אמור לקחת הרבה זמן..
לכן הייתי רוצה לבוא ולהתייעץ ולראות מה אפשר לעשות
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לד"ר עתליה - תגובה
ד``ר עתליה וסרשטיין09/10/2011אם אתה כבר בסבב הטיפול השלישי, אני ממליצה שתגיע להתיעצות באחת מהמחלקות לאורתודונטיה - בבית החולים הדסה בירושלים או ברמב"ם בחיפה או בבית הספר לרפואת שיניים באוניברסיטת תל-אביב. במקום האחרון אוכל למסור לך את מס' הטלפון: 03-6407456. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אמר שאין צורך בכלל לעקור שיניים
עכביש בשיניים לילדה בת 8.5
חלקים לא שלמים בפלטה ומה מטרתם
חוסר בשיניים לטרליות ומה ניתן לעשות
קושי להסיר את הפלטות לפני האכילה
יישור שיניים בפעם השנייה ושימוש בפלטה
רסן חיצוני בשיניים לילדה בת 15
מנח הלשון בפה בעת מנוחה, דיבור ובליעה
פלטות שקופות לשימור לכל החיים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?