שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    שרון
    18/10/2011

חג שמח!
    בהיותי בת 15 עברתי יישור שיניים. לטעמי היישור לא התבצע כראוי- משום שאמנם שיניי ישרות כעת אך הן גבוהות מדיי (כשאני מחייכת לא רואים את כל השן לאורכה כמו שהיה לפני כן והשפה העליונה מסתירה חלק ממנה).
    בנוסף, בזמנו יכלתי לבחור בין אופציה של שימוש ברסן במהלך כל היום או שימוש ברסן רק בלילה אך המחיר היה עקירת 2 שיניים קדמיות (שן מספר 4) ואכן בחרתי באופציה 2.

האם ישנה אופציה כיום להחזיר את המצב לקדמותו (יישור שיניים נוסף בו יוחזר המקום של 2 השיניים שנעקרו והשתלה של כתרים במקומן) וכן הורדת השיניים מטה יותר?

(כעת אני בת 27, וברצוני לדעת האם ניתן לבצע את הטיפול הנ"ל באופן בלתי נראה)

תודה מראש!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    18/10/2011

באופן תיאורתי יש סיכוי שכן אך את חייבת לעבור בדיקה אצל מומחה. זאת פעולה לא פשוטה. השאלה אם ניתן לעמוד בציפיות שלך, קשה להבטיח לך שתהיי מרוצה בסיום הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך שאלה

שרון
    19/10/2011

ראשית תודה על התגובה!
    שנית ברצוני לציין כי תמיד מחמיאים לי על החיוך שלי וסה"כ השיניים סימטריות- אך ברצוני שיראו את כולן (לכל אורכן!!).
    3 שאלות נוספות שלא שאלתי-
    א. מהי תקופת הטיפול המשוערת לטיפול הנ,ל
    ב. מה עלותו המשוערת
    ג. כיצד ניתן להגיע אליך והאם אתה מקבל באופן פרטי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך שאלה - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    20/10/2011

חיוך אסתטי מקובל דורש חשיפת השיניים ורצועה דקה של חניכיים. במנוחה ללא חיוך אנחנו לא אמורים לחשוף את כל השיניים הקדמיות. אני מקווה שנקודה זו ברורה.
    לא ניתן להגדיר זמני טיפול ללא בדיקה קלינית. על מחירים אנחנו לא מדברים בפורום. כל רופא ומחיריו הוא. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו