לאחר יישור שיניים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר יישור שיניים...
    מירי
    21/10/2011

שלום,
    לאחר ישור שיניים בלסת התחתונה בלבד נוצרה בעיית מנשך (חיבור עם הלסת העליונה שלא עברה יישור)
    האורתודנט משייף לי כל פעם קצת את השינייים על מנת לסדר את הבעיה שנוצרה.
    האם לא צריך לשם כך לצלם את השיניים על מנת לעשות את זה נכון?
    ומה הסיכונים בשיטה הזאת?
    אני מגיעה אליו כבר בפעם השישית לשם כך
    כי בכל פעם עם השיוף נוצרת בעית חיכוך עם שן אחרת
    ונדמה לי שזה לא נגמר, וגם השינויים כל פעם בתצורת המנשך גורמים לי לכאבי ראש ולעיתים אף לבעיות בדיבור (בהגייה)
    האם זאת הדרך
    אני די מיואשת
    אשמח לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר יישור שיניים...

הוספת תגובה

• לאחר יישור שיניים... - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    22/10/2011

שיוף בין השיניים אינו דורש צילום, וגם לא כאבי ראש. להערכתי כואב לך ממתח נפשי ומדאגה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

מירי
    22/10/2011

היי,תודה על התשובה
    לא מדובר בשיוף בין השיניים אלא שיוף על פני השן (קיצור השן) האם סגירה לא נכונה של שתי הלסתות לא גורמת לכאב ראש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

ד``ר אריאל דינבר
    22/10/2011

איזון אוקלוזלי ע"י הורדה סלקטיבית של חומר שן הוא הליך מקובל כמובן אם נעשה במידה מוגבלת. חוסר איזון אוקלוזלי יכול ליצור פעילות שרירית לא מאוזנת (של שרירי הלעיסה) ולכאבים בשרירים עצמם. אולי את מתרגמת כאבי שרירים ככאבי ראש. יש רופאים העוסקים בתחום זה (תחום האוקלוזיה), את יכולה לפנות לפקולטה לרפואת שיניים בתל אביב או הדסה ירושלים לחוות דעת נוספת. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאה אחוז,תודה רבה !!

מירי
    22/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו